Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Recenzije

Recenzije Ovde mozete postaviti svoje recenzije audio softvera, hardvera, intrumenata i studijske opreme. Postavite pitanja ili iskomentarisite napisane recenzije

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 01-01-2012, 05:52 PM   #1
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Default Re: Apple iPad2

Quote:
Originally Posted by Moritz View Post
Da

Ne znam cemu vise ta ostrascenost prema odredjeno brandu, sve ima svoje + i -, i na kraju krajeva sve je stvar krajnjeg cilja - da li pomodarstvo, dosada, profesionalna potreba, geek potreba ili nesto deseto_ ako radi "posao" onda je to to

Kao krajni potrosac imacu korist od prepucavanja velikih kompanija, i ta korist raste iz dana u dan. I totalno je ne bitno da li se zove iNesto ili Android, ili HTML5 ili Flash ...itd. poenta je da ja tome necem treba da nadjem svrhu i poentu u mom privatno/profesionalnom zivotu pa ce mi tek onda znaciti jel to "radi" ili ne.
Koristim i Win i Mac i Android, sve je i super i sranje zavisi sa koje tacke gledas, a na kraju je najbitnije sta sam ja sa tim napravio a ne sta je to od mene napravilo

Toliko od mene
Eto Moritz lepo zaokruzio ovu "recenziju" koja se opet pretvorila u prepucavanje / nadmudrivanje itd...
Prava je sreca sto je NEMOGUCE raditi "reply" na recenzije sprava po casopisima.. Kako bi to izgledalo !!!

Inace - bas me smara kad se neko sve postavlja i uporedjuje sa prosekom nacije (koji je ionako pogresan) !
Ljudi koje ja znam i koji su se snasli, nisu nikakve "face", niti su neki politicki jubimci...samo dobro rade to sto rade i znaju posao / znanje ! TAKO JE ODUVEK BILO, BEZ OBZIRA O KOJOJ SE ZEMLJI RADI! Ko hoce / ume / zna / zeli da uradi nesto - taj ce da uradi i zaradi !! Samo treba muda...nista vise!

PS - kad smo vec kod "pomodarstva" - evo jedne spravice koju sam vec instalirao na 4 mesta. Cena ?800 (skoro kao 2 iPada) !!
A sta radi? Manje vise - charger koji je montiran u zid, ima mehanizma koji izbacuje iPad kad trebada se uzme i vrati ga nazad kad se "parkira". Ima jos i audio izlaze pa moze da se spoji na zvucnike / amp ako se gleda TV/video ili slusa muzika sa njega...
Skup - jeste..preskupo! Ali kome god sam pokazao od klijenata (koji imaju iPad) rekli su "I want one!!"
Sta vise reci!!!
Attached Images

DaBear is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules