|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Zanima me sta mislite o nekom ovakvom resenju za akusticni tretman studija...
U pitanju je veoma mala soba, ali to je jedino sta imam tako da od toga moram napraviti sto bolje resenje za sto manje para ![]() Uglavnom dosta sa citao na ovom forumu i dosao do nekog resenja koje bih volio da prokomentarisete i da me posavjetujete... Soba je otprilike nekih dimenzije 2,20m sirine i mozda oko 4m duzine... posto imam stare ljude ispod prostora planirao sam da uzdignem pod letvicama da napravim resetku drvenu koju bih ispunio kamenom vunom, i kao zavrsni sloj stavio brodski pod. u coskove bih stavio bas trepove, na zidovima koji su blizi monitorima apsorbere, a malo dalje apsorbere sa perforiranim drvetom, tj sa kruznim supljinama, i na sadnjem zidu takodje... Tadje sam planirao malu vokalnu govornicu da napravim... Da ne bih komplikovao pricom sve ovo, ovdje ima par 3d modela kako sam ja to zamisli... ![]() http://imageshack.us/photo/my-images/269/80949199.jpg/ Nadam se brzom odgovoru, jer sam planirao pocetak radova odmah poslije nove godine... Hvala! ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kucni studio Will Smith-a !! | DaBear | Dizajn i konstrukcija studija | 2 | 18-09-2011 03:58 AM |
Kvalitet // Kucni studio | alfom | Razno | 7 | 21-11-2008 11:21 AM |
Kucni studio | Hayem | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 15-10-2007 11:08 AM |
kucni studio | white nigga | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 28-03-2005 12:22 PM |