|
|||||||
| Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Pro Member
|
Odlican dokumentarac,ja sam za opciju plati pa se klati,odnosno ako napravis pesmu od necijih semplova i zaradjujes novac od toga onda,placaj coveku u zavisnosti od dogovora.Ako koristis semplove za svoj hobi(kao ja) onda napisi sta si koristio i koristi semplove dzabe.Pa ljudi da nije bilo semplovanja muzika bi postala dosadna.Samo kad pogledam sta je Liam iz prodigy uradio na voodoo people,to je genijalno i nije lenjost nego umetnost.Mozemo kukati nad tim sto su dj-jovi postali zvezde,ali tako je, samo je steta sto su losi dj-jovi zvezde,a oni dobri su undertheground.Matori bubnjar Clyde Stubblefield ne bi danas bio toliko popularan da ga nisu svi reperi semplovali,on sada ide i objasnjava kako je nastala stvar funky drummer,tako nije bas da nista nije dobio tim,novac ne ali slavu da i gomila ljudi ce slusati jamesa browna zbog njega nebi li nasli jos koji dobar brejk.Jedino sto je mogao mozda da uziva u ratnoj penziji,ali on i dalje mora da svira.
P.S.Jedino sto mi je ljigavo u celom filmu su ovi advokati i ta ekipa. |
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
VIP Member
|
Quote:
Quote:
Ali bez ?ale: ?to jes' - jes', u pravu je gorepomenuti Steve Albini koji na kraju ka?e da nije nu?no da se zakon me?a u te stvari, po?to je već ume?an u previ?e toga. Svako ima svoju savest pa nek se vodi njome. Ako nekoga nije blam da mu jedini dobar deo pesme bude sample tuđe stvari, a da ono ?to je strpao preko toga nije ni za ?ta - super. Pozdrav, Vasa
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|