|
Live Sound Razmenite iskustva o uredjajima za live sound koji obuhvataju opremu i rad sa zvukom uzivo. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Radi sa dve kutije, ali stisaj! Ne moraju svi da ogluve od PM 600 zvuka.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Neće biti nikakvih problema, samo ne shvatam kako možeš slušati jedan zvučnik, to je kao da ti neko zatvori jedno oko i pusti te da proceniš daljinu, ja ne mogu da sviram bez stereo postavke.
Voleo bih da mi neko objasni Dynacord psihologiju, nema skupljeg i lošijeg miksera, a prodaje se kod nas bolesno, pritom su ljudi ubedjenja da je to vrh... ![]() Last edited by kravadinka; 11-12-2011 at 08:42 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
A htio sam reci da je stvar navike s tim mixerim, ja jednostavno mogu odmah prepoznati ako nije dynacord jer mi je totalno razvalio uho i sada nije stvar vrha kvalitete već samo navika samoga sebe. To mi je postalo jasno kada sam promijenio zvučne kutije, naime dao sam uraditi vrlo kvalitetne kutije i sada kada radim na njih one meni zvuče (ne kako sam navikao) a komentari su sa strane da je zvuk mnogo jasnije i bolji a meni samome bas i nije. E opet kada gledam na eqvilajzer na njemu sam vratio sve u normalu s novim kutijama, sta je normala? pa sve oko sredine, dok sa starim kutijama sam morao tjerati trebl do skoroga maximuma a bas skoro oko nule. Tako da mi je to neki pokazatelj da su ove kutije nove bolje. Molim da se znalci ne uvrijede to je moj osobni stav ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|