|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
Ima samo jedan mali problem... ako carinik proceni da vrednost posiljke koju si platio nije adekvatna ima pravo da sam odredi cenu (kako? to samo on/ona zna), koja je za veliko cudo uvek iznad limita za carinjenje i opa eto 10% carina +18% PDV + ko zna kakvi jos troskovi
![]() Pricam iz svog iskustva... a kada sam se zalio receno mi je da sam skroz u pravu... samo da kupim formular za 500 din. popunim ga pa ce da "razmatraju" moj slucaj ![]()
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Jebes ovu drzavu. Samo se iznerviram kad procitam ove vesti koje su daleko od realnosti...
Drzave za koje nikad u zivotu nisam cuo imaju funkcionalan paypal, normalno kupuju preko interneta, jedino mi imamo ovaj problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Moderator
|
![]() Quote:
http://www.rts.rs/page/stories/sr/st...o+70+evra.html
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
Sorry za ponavljanje...
svi u prvi mah napisali 50 zatim su svi prepravili na 70 xe xe Paypal nece ove godine sigurno, tako kaze regionalni distributer... "nismo im u planu"... tako da ove godine nishta... @Vai Daaa, nachito se pricha o tome... a bilo je i ovde na forumu... al kontam da ce sada biti makar neshto drugachije... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
|
![]()
![]() |
#17 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
pun mi je kurac ove drzave, mnogo bitnih stvari sam propustio jer 90% internet kupovine ide preko paypal-a. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
Znam da nije uteha.. al traba razliovati ono shto pricha drzava i ono shto pricha paypal...
Odavno se znalo da, chak i kada se sve sredi, nema nishta od dolaska ove godine... ali se nije pisalo o tome ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
Nece ovde nikad doci pay pal. Sistematski se radi da se Srbija rasformira kao drzava i za 40 godina je nece biti, bukvalno Tako da se ne treba paliti na bilo sta sto ceo svet ima a mi ne...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||
Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Inje - Danas (moj remiks) | RadoslavZ | Promocija radova | 2 | 01-04-2010 09:04 AM |
Nova era počinje - JMD1 | dejankuki | Gitarska Produkcija | 9 | 27-01-2010 07:46 AM |
Da li ovo ima da se kupi u Bg ili Srbiji? | Klarinetista | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 11-01-2008 07:14 PM |
Audix u Srbiji | OFF | Razno | 5 | 05-11-2006 06:50 PM |
Mike Nielsen u Srbiji!!! | perpetuum | Audio Produkcija - Tehnike | 9 | 02-06-2005 02:18 AM |