|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Member
|
![]()
mislim da kod takvih spravi malo placas i ime sta znam mislim ne kod svakih imas sprave koje imaju svoju vrednost !
ebga ali kad imas tako nesto i ukljucis majk u njega . a on prrrrdi ![]() onda Macola od 20kg i cao ![]() pozz Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
SuperModerator
|
![]()
ja imam drugacija iskustva.
slazem se za komentare oko 737, to stoji, ali... voxbox.... ...he, meni je to ozbiljan tool. naravno da nije all-arounder channel strip, nego bas to kako je nazvan, za vokal. eq - vrh, finest pultec around comp - vrlo upotrebljiv, za vokal potpuni hit, la2 style. nije nikako opto penzioner kao na 737, ovaj bre kida i lomi ako znas da ga setujes preamp - ne bih rekao da je bzvz.... moze da bude i hladan i topao. Hladan - mali Gain , a trim do kraja - idealno za kick drum (da, kick drum, na tube preamp, ludo zvuci, ali ko je cuo kick sa voxbox ili GT vipre, zna o cemu pricam) Topao - puno Gaina, mali trim... milina ![]() ...uglavnom, moras da cujes spravu i da vidis da li ti to radi ili ne. Malo je jaci sa cenom, i s obzirom da se kod nas uzimaju sprave i da se iz njih cedi svaki euro i da se ako treba casa od jogurta snimi kroz to (citaj - allaround sprava), onda mozda i nije first choice. Ali ako imas para, i treba ti vrhunski strip za vokale i akusticne instrumente... samo napred ![]() pozZ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Member
|
![]() Quote:
ps. a sta se desava sa tim shumom odkud toliki shum ?? koristio sam iste kablove isti majk gefell mt71s ne kapiram ima fora neka ili sta ?? pozz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
SuperModerator
|
![]()
ne znam za shum. ja sam do sada radio sa dva Voxboxa, sa sve tube micovima (C12VR, Soundelux U99, Solidtube... i naravno svim ostalim non-tube) i od shuma ni traga ni glasa...?
mozda si imao neki problem sa lampama unutar sprave... ako si uzeo polovan komad... ili ako je nov, da nije nesto do transporta? pozZ |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Manley nam se vratio! | DaBear | Pricaonica | 7 | 02-12-2010 01:47 PM |
UAD - Manley | idekius | DSP forum | 10 | 20-01-2009 10:47 PM |
Manley srecan rodjendan! | spidermusic | Pricaonica | 29 | 07-06-2008 03:59 PM |