Quote:
Originally Posted by awacs
Eto, napisao si ba? ono ?to je Boki zamolio da se ne pi?e
Stvarno - mo?da se "out there" pesme pi?u du?e i temeljnije (ona poslednja Britney Spears, tu su se silni ljudi naradili tokom nekog vremena  ), ali im je trajanje isto kao i "kod nas" - sve izađe na isto. ALI, to je dana?nje doba i sasvim je dobro onima koji su u ovom dobu mladi. Jerbo se ta dana?nja muzika pravi za njih, a ne za Bokija ili mene. Muzika za nas dvojicu je odavno napisana i niko nas ne sprečava da je slu?amo. I ima je ba? onako puno
Vasa
|
Ma nije samo u tome da je za mlade, jbg, nisam nesto mlad, ali imam 30 godina, nisam jos za kantu.

Ima cak i danas nekih stvari koje su ok, sta ja znam, volim po koju pesmicu od Adele ili sta ja znam, cak i po koji tuc-tuc svira, ali iako sam fan 80-ih, i kasnije je bilo sjajne mjuze koju volim da slusam, ima je i danas, ali do te mere malo da ne mogu vise da slusam (duze od 10-15 min) neki radio ili gledam neki muzicki kanal... Jbt, kao kad ti pod zgradom komsija popravlja stojadina ili bruji neki aspirator, ceo dan te nesto jebe, a ne kontas sta i u momentu skocim, ono - razbicu radio ili tv, uzmem daljinski i uz "ma mamu ti bre %#@em" iskljucim ili prebacim i bacim onaj daljinac, jadan je sav izubijan...
Brain drain - novi muzicki pravac....!