|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#37 |
MAO
|
![]()
OK, ajd onda SVI lepo na prvu stranicu ove teme pa da vidimo ?ta je po vama definicija HEJTA ako je ono ?to je Igor pisao normalno, i konstruktivno razmenjivanje mi?ljenja. Ja bih ga lično banovao ili o?tro upozorio jo? tad zbog takve postavke stvari, al sam bio tehnički odsutan. Znači ono se protivi svemu ?to ja verujem da ovaj forum treba da prestavlja.
PRITOM ?elim da izjavim i naglasim da mi ni Đule ni ceo VanGogh (posle albuma Opasan ples, taj i neki pre njih su mi se baa? dojmili), uop?te nisu bliski srcu, naročito ne taj U2 trip u koji su kasnije odlutali, gde su pesme postale sredstvo a ne cilj. Ali to je druga tema, za koju jednostavno ne verujem da ima smisla da se bilo kad i na bilo koji način otvara jer ne postoji način da donese IČEG DOBROG bilo kome, ni učesnicima ni čitaocima iste. Neko voli paprike, neko lubenice, a neko nutelu. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Blade studios | quake2 | Dizajn i konstrukcija studija | 8 | 21-07-2011 10:03 AM |
Van Gogh - LA Mix | HeatMan | Razno | 7 | 10-12-2009 05:06 AM |
Miloco Studios London | Mika Technika | Razno | 0 | 03-10-2009 07:15 PM |
Niels Van Gogh & Carlos Mendes _ Every Fucking Weekend _ Disko Massaka | codar | Promocija radova | 0 | 16-12-2008 09:20 PM |
Van Gogh - MTV Adria | idekius | Razno | 32 | 12-01-2008 12:12 AM |