|
|||||||
| Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Senior Member
|
@Haxli > Jeste, probaj tako. Instaliras drajver a tek onda ubodes
Mislim da tu onda ide onaj dio "Continue Anyway"! Ne zaboravi da bi trebalo da kad je ubodes da si na pola puta instalacije!!! Slicna je situacija kao i sa USB divajsima. Nakon sto instaliras drajver konektujes ga a sjecam se da je i Audiophile bio jako precizan kad je to bilo u pitanju. www.myspace.com/slikaiprilikamusika |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Pro Member
|
Kapiram (i da tako pishe u uputstvu...) ali ja tako nisam isposhtovao nikada...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
Pa, iskren da ti budem, i meni se znalo desavati da sam uspijevao instalirati kartu bez da sam postovao redoslijed a nekad jednostavno nece ali nikad mi se nije desilo da ne uspijem sa instalacijom kad se pridrzavam "protokola" tako da mislim da treba biti po PS-u!
www.myspace.com/slikaiprilkamusika |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
@Ngino probao sam tim redosledom i ista prica...
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|