|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Mislim da 90% vas nije vidjelo pravi studio niti na slici a kamoli snimalo u jednom, niti ćete to ikad.
Ovo vam je bila odlična prilika da ga barem vidite na slici. Ovaj topic je o tome da je jedan vaš band snimao u top svjetskom studiju. Umjesto da se priča o studiju i rezultatima koje su oni dobili u njemu,i hvali ili pljuje zvuk bubnja, ovdje se priča o i pljuje sam band, njihova muzika i tekstovi koji su potpuno nebitni u kontekstu ovog topica. Zaključak: "Ljubomora je vrsta zavisti, a zavist je mali, niski porok, koji ne poznaje drugo zadovoljenje negoli potpuno uništenje svog predmeta." |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Moshti jadnog Vinsenta se sigurno batrgaju u grobu, kad vidi ko nosi njegovo ime... O kolichini netrpeljivosti prema pomenutoj grupi ne bih ovde pisao, jer bi potrajalo (a ko zeli da chuje moze na PM)
![]() ![]() Ali eto, nisam odoleo da barem malo bljucnem po Djuletu, zasluzio je on to bezbroj puta... Moze da snima i na Jupiteru albume, i dalje ce njegov "rokenrol" biti zabava za priprostu raju koja chini vecinu populacije u dijagnozi zvanoj Srbija... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Pro Member
|
![]() Quote:
Quote:
Quote:
![]() |
![]() |
#4 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]()
Ja nigde ne vidim da je Surfer komentarisao kvalitet benda,meni se cini da je samo hteo da konacno krenemo pricu o zanatu....Ajde konacno malo o tom bubnju da pricamo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Member
|
![]() Quote:
Ali sta bi bilo kad bi bilo, zato bolje ne pratiti ako ne moras da pratis i ako te nervira ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
MAO
|
![]()
ne bih se složio sa tobom, pošto mi se čini da bendova tog ranga ima kolko oćeš na MTV i u "sređenim" zemljama. Ništa inventivnijih, ništa iskrenijih ni autentičnijih.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]()
Ni meni.
Quote:
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
samo bih hteo da dodam na sve to shto ste rekli o dotichnima, da su isti za koncert u areni podelili nekoliko hiljada karata ne bi li zaradili na prodaji pica i da bi mogli da snime dvd koncerta sa dosta publike.. izmedju ostalog sam i ja bio tamo da vidim kako ce biti ali ne bih ishao da nije 10ak mojih drugara dobilo po nekoliko karata..
toliko ja znam, btw prichalo se kako su ceo album radili u LA pa kad je izbachen album bilo je samo dve pesme su radili u LA, a nakon toga je izashao besplatan dvd LA MIX koji je verovatno trebalo da podigne prodaju albuma ili bar da digne popularnost bendu jer se publika (kao shto svi vec znamo) mnogo lozi na uspeh i glamur.. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Blade studios | quake2 | Dizajn i konstrukcija studija | 8 | 21-07-2011 10:03 AM |
Van Gogh - LA Mix | HeatMan | Razno | 7 | 10-12-2009 05:06 AM |
Miloco Studios London | Mika Technika | Razno | 0 | 03-10-2009 07:15 PM |
Niels Van Gogh & Carlos Mendes _ Every Fucking Weekend _ Disko Massaka | codar | Promocija radova | 0 | 16-12-2008 09:20 PM |
Van Gogh - MTV Adria | idekius | Razno | 32 | 12-01-2008 12:12 AM |