|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Dubokoumne, vrle i nadasve buntovničke poruke gorepomenutog benda, uporedio bih sa osećajem koji čovek ima dok uz ča?u hladne kola-kole gustira big-mek. Odgovor iz stomaka, a nakon tog istog zadovoljenja, jedinio je tu po?teno oglasje rock'n'rola. Međutim, prosvećena javnost ga najče?će tumači kao potvrdu truda i mukotrpne istrajnosti.
A onda i taj famozni broj prodatih albuma, specijalni vizu i make up efekti, outfit te hrabrost da se ka?e, istini pogleda u oči i zauzme stav... U muzici, u ?ivotu, u koko?injcu... A jajajaaaaaj!
![]() |
#4 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
I pre sam rekao..ko ume bolje - samo izvolte!
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Apsolutno nemam nameru da po?tujem i da ćutim pred nečim ?to sakati istinu, i uop?te me ne zanimaju posledice zbog toga. Van Gogh nije nikakav rock'n'roll bend, to je domaći surogat MTV ideologije, gde je teza o muzičkom pravcu nastalom na temelju bunta protiv nepravde, zamenjena ispraznom produkcijom i tzv. look-om. Reč je o novokomponovanom rock-u, da ne ka?em turbo-rock'u, jer se su?tina poruke izrečena u pesmama takvih bendova nimalo ne razlikuje od onoga ?to podstiče jednako mutirana verzija narodne muzike. Uostalom, i pojedini Grandovci, koji se tako eksplicitno zala?u za ideju 'leba i igara, takođe pune stadione i hale, te to nikako ne mo?e biti merilo kvaliteta. Isti ne razmatram ni po ar?inu broja prodatih ploča, tj. nosača zvuka, ili, ne daj Bo?e, "?erova" na YouTube-u. Snaga tekstualne i muzičke poruke u smislu da ista izaziva momentalni emotivni kre?endo, osećaj nalik na naivno zaljubljivanje u drugom razredu osnovne ?kole ili pak svesno sanjarenje kakvog pubertetlije, to su vodilje koje mi poma?u da u muzici prepoznajem iskrenost i zauzimam kritički stav. I to jeste utopija, jer konačno o ukusima se ne raspravlja. Ali ah, kakva je tek samolagarija verovati u dosti?no...
![]() |
#6 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Fuck yeah! Trebalo je da ostanu dosledni i jedu po kontejnerima i prave prave pesme koje razume svih nas cetrnaest! Picke izdajnicke treba ih streljati na Terazijama!
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Igore postujem tvoj stav i razmisljanje, svaka cast na elaboraciji, no bojim se da ce malo ljudi da te razume, ali to je dobro zar ne! Na narod lepo kaze magare u Bech, magare iz Bech
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Upravo to i rade - u su?tini njihove pesme stvarno razume Igor i jo? trinaestak ljudi.
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
Stvarno mi je ponekad nevjerovatna ta ljudska osobina da se iz fotelje pljuje po uspjehu. Za mjuzu za koju mi nitko ne moze reci da je ?und. Nema veze....?to bi rekao Clint Eastwood: mi?ljenje je kao ?upak...svak ga ima. Van Gogh, samo naprijed!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
Mislim da 90% vas nije vidjelo pravi studio niti na slici a kamoli snimalo u jednom, niti ćete to ikad.
Ovo vam je bila odlična prilika da ga barem vidite na slici. Ovaj topic je o tome da je jedan vaš band snimao u top svjetskom studiju. Umjesto da se priča o studiju i rezultatima koje su oni dobili u njemu,i hvali ili pljuje zvuk bubnja, ovdje se priča o i pljuje sam band, njihova muzika i tekstovi koji su potpuno nebitni u kontekstu ovog topica. Zaključak: "Ljubomora je vrsta zavisti, a zavist je mali, niski porok, koji ne poznaje drugo zadovoljenje negoli potpuno uništenje svog predmeta." |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Blade studios | quake2 | Dizajn i konstrukcija studija | 8 | 21-07-2011 10:03 AM |
Van Gogh - LA Mix | HeatMan | Razno | 7 | 10-12-2009 05:06 AM |
Miloco Studios London | Mika Technika | Razno | 0 | 03-10-2009 07:15 PM |
Niels Van Gogh & Carlos Mendes _ Every Fucking Weekend _ Disko Massaka | codar | Promocija radova | 0 | 16-12-2008 09:20 PM |
Van Gogh - MTV Adria | idekius | Razno | 32 | 12-01-2008 12:12 AM |