|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
Vjerovatno je čovjek probao PC3 u dućanu (oni tamo jako-gotovo nikako ne ubacuju nove OS???).
Iskreno ,i ja nisam bio odu?evljen KB3 modom u prvim verzijama softvera (1.30 i sl.). |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Senior Member
|
![]()
Vrlo moguće. U Artistu u Beogradu znam da je stajao 1.32 (trenutno aktuelan je 2.03) i znam da kada sam to spomenuo u jednom mailu ljudima iz Kurzweila da su me zamolili da insistiram da urade update sistema
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
XK3 je bezveze,a XK3c je vec nesto drugo. Razlika je u lesle-u,jer xk3c ima stereo leslie. Isto kao sto nord stage 2 ima daleko bolji leslie od norda electro 3. Rekoh,krzw je prosecna sprava,i daleko je od Hi klase...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Senior Member
|
![]()
Vidim da i dalje nisi spomenuo koji je OS imao Kurzweil koji si isprobavao? Možeš li makar da navedeš okvirno vreme? Ove godine, prošle, pretprošle?
![]() A da Nord Stage 2 zazvuči bolje od Kurzweila, ne bi me čudilo. Za te pare i 4.5 godine kasnije, bilo bi čudno da nije tako ![]() Last edited by wladymeer; 15-09-2011 at 02:38 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Member
|
![]()
Nevjerovatno ali istinito,koliko me sjećanje slu?i,na forumu Gl. oglasnika u jednom od postova si tako popljuvao Nord i njegovu Hammond simulaciju,da bi svako iole neupućen u te stvari bje?ao od Norda kao vrag od krsta
![]() ""Probali smo i sve moguce Nordove,i shvatili da je to smece od firme(za te pare)..ceo zvuk je nekako prepeglan,cini se savrsen,a u stvari je mali,jadan,sterilan... Napominjem da smo sve probali na velikoj,i kvalitetnoj snazi.... " ????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
A dobro, coveku se tada tako cinilo, sad mu se dopada, no big deal
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Member
|
![]()
Vec sam rekao,a i to svi znaju...pljuvao sam stare nordove,ali nord stage 2,nord piano,i C2 su nove generacije koje nemaju veze sa starim nordovima. Svaki instrument pre nego kupim,ja probam. Zato sam odustao od kupovine smesnog Kronosa. Imao sam Cx3(sada je kod Mise),i u kronosu je sasvim drugi(smesniji) Cx3.... NE PRAVIM SE PAMETAN,SAMO IZNOSIM CINJENICE
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Member
|
![]()
Bio mi je pc361 sa najnovijim software-om,tri dana u kuci,na probi. Razmisljao sam se da ga kupim jer je na ozbiljnom popustu. Medjutim,amaterska je to sprava. Bolje dati pametno 3000e,nego 500e uzalud (ovo je samo primer)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Member
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=q3vTNP2XPEc
Ovako zvuci jupiter 80 u kombinaciji sa nord stageom 2 |
![]() |
![]() |