|
|||||||
| Analogija Sekcija posvećena vintage soundu: traka, lampe, trafoi, govedina, trofazna struja, mast :-) |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#9 | |
|
Moderator
|
Quote:
Odmah da kazem da ne znam o kom preampu je rec. Api je dovoljno poznat i ozbiljan da bilo sta sto naprave ne moze da bude lose! Ako jos pride budzet koji si ostvario bavljenjem time moze to da iznese, onda svakako ima smisla. Valjda smo generalno isprepadani time - "sta ce reci carsija?" pa se plasimo sopstvenog izbora (ovo se moze primeniti na gomilu stvari)!Jel se tebi dopada kako uredjaj radi? Jel mozes da ga priustis? Ende...! Ako imas pozitivan odgovor na oba, kupuj i ne razmisljaj! Ako ne, nije samo do sprava, malo je i do nas, naseg samopouzdanja, neopravdanosti zbog niske zarade,koja opet ima svoju filozofiju i tako... Nisam nesto jako analogan, prija mi muzika i zvuk jednog vremena kada nije bilo toliko histerije..!. Zato me interesuju uredjaji, to je ono sto mogu da mozda razumem i nabavim, a ostalo...jbg...
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 11-09-2011 at 01:10 AM. |
|
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|