|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Radim konstantno na ATH-M50, verovatno sam dosadan, ali stvarno SVE moguce preporuke! AKG-K271 je dosta dobar, mada ga M50 prestize bez razmisljanja za moj ukus...
Sve ispod toga je , ako je namera produkcija, prilicno dosta losije od navedenog, ali ne kosta puno manje (pominjes budzet od 130e)... Cena ovih modela je oko 160€... Sennheiser je opasna firma, ali slabo poznajem gamu...,pa ako ko zna bolje neka prica... HD25 je stekao slavu kod DJ-eva i bubnjara 80-ih godina jer im prosvira mozak i nadjaca svako ozvucenje i bubanj, samo veoma glasan i robusne je izrade i nikad ga ne bih koristio za produkciju, a kosta preko 200 i kusur evara... Ako mene pitas, nemoj nista kupovati sto nije u rangu gore navedenih sluski,sacekaj pa skupi ili potrosi znacajno manje novca, jer ces dobiti prilicno isto... ![]() Ali to je samo moje misljenje... Poz'
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Hvala, mada nemam toliko para za dodavanje. Skupih oko 100 evra, a stvar je u principu sada ili nikada. Posto znam da ce kad tad da odu ako ih sad ne iskoristim.
![]() Hvala u svakom slucaju. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Tags |
mastering, monitoring, produkcija, senheisser, slusalice |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Potrebna pomoc u odabiru zvucne kartice za... | Napoleon | Computer Hardware | 6 | 16-09-2011 06:46 PM |
Pomoc pri odabiru mikrofona | rastamankg | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 8 | 15-02-2009 12:16 AM |
Pomoc u odabiru sinta | dogmeat | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 24 | 01-05-2008 07:00 PM |