|
|||||||
| Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Pro Member
|
!!!!!!!!!!! legendo ! si na fb-u ??
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Pro Member
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Pro Member
|
pomogni synclaveir-u oko skeniranja pa ces je i ti imati
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Pro Member
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Moderator
|
Bih na putu, pa ne stigoh da se ranije javim...
Drugari, skener nije problem, ali slobodno vreme - jeste. Posto se vremena nikad nema dovoljno, pitacu u kopirnici u komsiluku da li bi mogli da mi odrade skeniranje i prebacivanje u pdf. Ako se bude cekalo moje slobodno vreme, stvar bi mogla da potraje... ![]() Potrudicu se da budem brz. Javljam se sa informacijama...
|
|
|
#6 |
|
Pro Member
|
evo me , procitao sam knjigu , jedva cekam da skroz iskeniram knjigu pa da vam je okacim , pogotovu sekcija tj poglavlje "Studio kao sredstvo za komponovanje" i recenica sa kojom zavrsava to poglavlje
... inace preporucio bi da nabavite drums between bells album i da ga slusate dok citate knjigu nema potrebe za ranim radovima dok citate knjigu posto je upravo sve sumirano u ovom zadnjem izdanju ... toliko , jos jednom veliko hvala Synclavier-u ...a da , da dodam jos jednu po meni iznenadjujucu stvar jeste da bi po njemu idealna muzika bila nesto izmedju kraftwerka i dzordz klintona (parlament,funkadelic) , !
menjam nove fosile za ritam masinu ... ![]() xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda" Last edited by alavuk; 25-08-2011 at 07:58 PM. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Pro Member
|
Quote:
|
|