Quote:
Originally Posted by quake2
Svaka cast Grado,jako lepo ovo izgleda i za ove nase uslove i standarde mislim da si uradio sve sta treba.Ako zvoni,uleti sa jos kojim mobilnim apsorberom i resices stvar.Nemoj da se brines za te letvice,veliko je pitanje dali bi njihovo okretanje bilo uopste cujno u tim uslovima.Prostor je lep i verujem prijatan za rad pa se sada baci na posao tj snimanje,mixanje itd...ako posao krene kako treba,sto ti od srca zelim,lako ces posle da nazidas i novi Abbey road.Pozzzz
|
Hvala na podrsci,nego kako tebi napreduju radovi? Vidim da si poceo neke ozbiljne radove.Imas ok prostor, nadam se da ces to izgurati do kraja. Ja se vise ne bih usudio da bilo sta radim,jer to kod mene traje i traje citaj nema se dovoljno love pa se onda dovijam. I sam ne znam kako sam i ovoliko uradio. Valjda cu krunisati sa ovolikim odricanjem i nekim ok snimkom,posto pesama ima, a ne znam sta sa njima. Ustvari to mi je i jedini motiv zasto to radim, da mogu na miru i u svom prostoru da snimim sta mi se hoce,a da za to imam elementarne uslove za pristojan zapis. Dobro tu je jos jedan motiv,moj klinac,mada vise nije klinac, trebao bi da razvije taj posao i ako uspe u tome ,valjda ce imati i neke koristi.
pozz
Grada