Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 03-08-2011, 03:39 PM   #7
ProkDu
Pro Member

ProkDu's Avatar

Default Re: Muzika i Video Igre - Industrija

Najbolji marketing je onaj koji stvara potrebu.

Quote:
Originally Posted by HeatMan View Post
i tako je vec neko vreme, a bice i josh bolje

da imam zavrshenu akademiju - odsek kompozicija, znam ka chemu bih tezio.. jer je veoma profitabilan posao i bice josh bolje, filmove je vreme pregazilo.. isto kao knjige..
Ne bih rekao da ih je vreme pregazilo pre su negde u zapećku.

Budućnost pa čak i sada?njost jeste jaw-dropping kad malo razmislim. Muzika je umetnost, a onda pome?ajmo to sa grafikom, tehnologijom, programiranjem, ... itd. i samo zaključujem da mnoge stvari uzimamo 'zdravo za gotovo'. Ovaj kompozitor koji je radio muziku za Battlestar lepo obja?njava. Rad sa paternima (prva asocijacija Music2000 PSOne i Fruity Loops) pa jo? interaktivni u igrici. Inače nije ni čudo ?to sam postao neproduktivan prelaskom na Cubendo, jer sam ranije imao princip da isprogramiram 10-ak patterna za HiHat i onda ih samo raspoređujem po timeline-u po potrebi i zarad raznovrsnosti. Ček bre, nije to razlog neproduktivnosti.

Izbrejnstormovah jednu ideju za ponovno aktivno slu?anje muzike tj. interaktivna muzika. Plejeri sa 4 dugmeta kojima se mogu dodeljivati opcije. npr. Dosadno = dodaj jo? lejera muzike tj. instrumenata i suprotno od toga, Randmize = aran?man se na različite načine preslo?i, ... itd. ... a na iMusic store kad kupuje? pesmu ima? popust ako ?eli? pesmu bez pratećih vokala ili hoće? samo a capella verziju ...

Nepisano pravilo za scene gde se 'leti' je Lidijski modus. Moja prva asocijacija je gitarski rif koji počinje na 01:32 u Apollo 440 - Lost in space (naravno posle Satch-a koji isti maksimalno gitaro-upotrebljava).

L.A. Noire = neverovatno koju su realnost postigli

Zarađivanje para muzikom - Razmi?ljaj van Kutije Bre

Ja zaradih malo ? mobilnom aplikacijom na konkursu za Windows Phone 7, dobio lo?e kritike za opcije u aplikaciji (jbg. besplatna je i uradio je za vrlo malo radnih sati) ali sam pohvaljen za izbor semplova (drums)
A učestvuje se i na festivalima kratkih filmova npr. La Boca Del Lobo Nagrada za originalnu muziku je 400?. smajlikojitrljaruke

Tags
gamemusic, gamemusicscore, igre, muzikaigre

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules