|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Ja sam raspolo?en, mo?emo da probamo ?ta god ti je volja.
![]() Vidim da često pominje? klavijaturu, to je isto kao kad bi mi rekao, e super je taj Murcielago, ali brate mili ovaj moj Golf II 1.6 D je skoro podjednako dobar, ?ta vi?e mo?e majstor Kurta od preko puta da mi ga popravi za D?. ![]() Nemoj da misli? da ti pametujem, il ida predstavljam sebe kao svemogućeg, ili ne znam ni ja kakvog znalca, ali stvarno ti ROM-pleri iz tih godina su mnogo jadni za bilo kakav ozbiljan rad. E sad, kad su u pitanju narodnjaci, neke "farbe" prosto trebaju da zvuče tako, i nikako drugačije, ni bolje, ni gore, pa su zato te klavijature nezamenjive. Ipak, ako govorimo o ozbiljnom radu, nikakvi gigabajtni i terabajtni VIs ne rade posao u potpunosti, a tek stari i odavno prevaziđeni ROM-pleri. Nego, da ne pričam u prazno... Javi se ti meni privatnom porukom da mi po?alje? neke trake sa VIs, pa da probam ja to da upakujem sa to malo truda, da vidimo ?ta ti se tu ne sviđa, slobodno bez ustručavanja molim te... ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koji je minimum opreme za jedan balkanski studio koji pretenduje da bude komercijalan | quake | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 29-10-2009 03:02 AM |
UAD VCA VU and Precision Enhancer kHz | liman021 | DSP forum | 16 | 08-01-2009 01:49 PM |
Plug in? Kakvi Plug ins??? | DaBear | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 47 | 18-08-2006 11:43 PM |
KRISTAL Audio Engine - jednostavni programcic za audio... | Psydon | Audio Software | 1 | 20-07-2005 10:36 AM |