|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#19 |
Superoperater
|
![]()
A koji si atari imao ? ST ili onaj Falcon 030
![]() Ja sam tada kao klinac kukao matorcima da mi kupe atarija, ali sam ostao zaglavljen na Amigi... Radio u Fast Trackeru i krpio neke hand made semplere i gluposti - sa setom se secam tih dana ![]() Sada je sve instant... Ima ukus metala. Stavis VST, polijes vodom i eto hita. Koliko sam samo puta cuo poznati pattern iz nekog VSTa... Klinci obaraju cene aranzmana, postavljaju nove standarde koristeci loopove vec gotove muzike... Sta ce biti kad im ponestane materjala za loopovanje ![]()
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Waves MPX (Master tape - Ampex 351) | DzoniPFC | Audio Software | 3 | 28-05-2011 11:52 AM |
Tape simulator | Era | Audio Software | 19 | 02-05-2011 11:22 PM |
Waves pretstavlja Eddie kramer seriju pluginova | dejankuki | Audio Software | 6 | 18-08-2009 05:26 PM |
tape saturation plug in? | HeatMan | Audio Software | 10 | 21-04-2008 01:13 AM |