|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Prvo, nisam mislio na konkretnu temu, nego na oblast novih analognih uredjaja vs vintage, gde takodje postoje razmirice, kao i analog vs digital. Greska je sto sam to ovde pokusao da proguram... A cinjenica je da mnoge te firme prave znatno jevtinije i losije uredjaje u poslednje vreme, prodajuci ih pod starim imenom i zaradjujuci na staroj slavi. Jednostavno sam mislio da ova sprava ne spada u tu kategoriju - da ljudi iz NEVE znaju sta rade... Ne posedujem dovoljno znanja da gledajuci ovu elektroniku zakljucim kako radi, ali mislim da retko ko i moze samo gledajuci u stampu znati da je lose. Mozda se udaljavaju od tog svog zvuka koji daje taj trafo, a pokusavaju da dobiju neki clean zvuk, sta znam... Svakako ne moze da se zove isto kao stari uredjaj, jer to nije! Ali opet, verujem da je sasvim ok... (Eh ta reklama...)
Mutna slika i mutan ton - ljubitelje filma muči on.. Last edited by psionic; 26-05-2011 at 04:03 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
Moderator
|
![]() Quote:
Ljudi ce ga kupovati zato sto znaju kako 1073 zvuci, ocekujuci to isto. Kao kada ti neko na kesu od brasna napise "brasno meko", a upakuje ti ne meko brasno nego kukuruzno brasno... i ti kad kupis,... to ti ne radi posao... meko brasno ima jednu namenu, kukuruzno brasno ima drugu namenu. Od oba se pravi hleb. Quote:
pozdrav bogi
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 26-05-2011 at 04:16 AM. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Neve 1073 za API system 500 (napokon)! | DaBear | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 07-11-2010 09:28 AM |
ARC System (Advanced Room Correction System) | disco violence | Audio Software | 4 | 06-12-2009 12:40 AM |
UAD i Neve saradnja | dr.Ru | DSP forum | 18 | 07-04-2006 12:05 AM |