|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Upravo sam prije pola sata instalirao drugi monitor na komp. Imam 26 incha glavni sa hd rezolucijom i to mi je ok za rad u cubendu, tako sam navikao.
Ovaj drugi lcd sam gurnuo tamo negdje u cosku, cisto da imam hdsp digicheck analyzere pri mixu kad je vec visak. I sve to fino radi kako treba. Samo me 'nervira' 1 stvarcica, a to je da kad se dize komp, sad na ovom drugom ekranu odbrojava ram, pise koja je ploca i ucitava win... A kad se win digne, sve je onda normalno (veliki monitor je 1, 19 inch je 2) Stigoh vec kuci sad da spavam, umoran sam i nije mi se nije dalo baviti 'problemom'. Nadam se kad se probudim da ce neko od vas vec to rijesiti za mene ![]() Pozz
![]() |
#2 | |
Moderator
|
![]() Quote:
pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Sla?em se! Neka te ne smeta to ?to ti se učitavanja rama vidi na drugom monitoru, jedino ako ti ta informacija nije od krucijalne va?nosti u ?ivotu da je gleda? na 26 '' ponovo i ponovo i ponovo ... u HD rezoluciji
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
To je bilo to ![]() @ Bockie & Eomsy Navika je cudo ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Komp + slusalice - stereophonic to binaural DSP | oaprograms | DSP forum | 7 | 18-08-2010 11:48 AM |
Bezbolni prelazak na drugi komp | Danny Lou | Audio Software | 26 | 04-11-2008 11:38 AM |
Sviranje Gitare na komp-u | Reaper_NS | Audio Software | 14 | 22-08-2008 03:44 AM |
PULSAR ili jači komp? | shufter | DSP forum | 3 | 20-05-2006 07:29 AM |