|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Mislim na ove: covjek je radio i meni se ucinili da je to ok, za kuteve..
e sada ako netreba, netreba.. Last edited by djovan; 04-05-2011 at 07:03 AM. Reason: dodatak texta |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Moderator
|
![]() Quote:
To malo tapetarskog sundjera (verujem da nije open cell akusticki sundjer) skoro da nema nikakvu funkciju. To ti kazem ako zelis da imas bass trap a ne igracku koja lici na bass trap. Znaci ... tapetarski sundjer koga mozes dobiti jeftino u lokalnoj sundjerani, isecenog na nacin koji izaberes... IZBEGAVAJ! Vise stete pravi nego koristi... Detaljnije odgovore potrazi na forumu... Ne znam da li smo o icemu vise puta ponavljali pricu koliko o kartonima za jaja, stiroporu i ... tapetarskom sundjeru. Za modularnu akustiku, bass trap u uglu, kako vec rekoh, je superchunks ili moze i koso postavljen akusticki panel.... to je sve... pozdrav bogi
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 04-05-2011 at 12:55 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Po?to sam se s absorberim izvjezbao i ide mi izrada poprilično samo mi sada fali materijala, recimo napravim absorber i postavim ga u kut da mi zatvori naravno morao bi bili u?i i du?i absorber.....gore lijepo na lačiće okaćim i bog te veselio...
da neradim onaj kut..to sam vidio po nekim slikama... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Ne moras ako ti ovo ide od ruke
pozdrav bogi
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Po?to sam zidne radio 5cm tervol 5 cm airbag 5cm kamena vuna pa od zida 15cm odmaknuto..
A na plafon sam radio, 10cm vuna tervol bez airbaga samo razmak od plafona 10cm jer mi je nisko... koje da radim za kut??? mo?da ove ?to sam radio na plafon?? pa ih odmaknuti isto 10cm?? sorry ako sam naporan ![]() nebi htio raditi napamet ![]() LP |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Izaberi koji ti je laksi za izradu
Ne moras ih u uglu odmaknuti... vec jesu. pozdrav bogi
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Stavio sam na plafon 8 absorbera i okolo po zidu 9 kom,
trebao bi i na prozor i vrata (vrata su pvc jedan dio staklo) mo?da staviti? Sve se bolje osjeća toplina zvuka...bojim se da ne pretjeram?? LP |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
DIY Vocal booth & Control room?! | Eomsy | Dizajn i konstrukcija studija | 719 | 20-10-2014 09:35 PM |
pregradni zid izmedju control room-a i gluve sobe | dacha70a | Dizajn i konstrukcija studija | 8 | 26-05-2010 11:15 PM |
control room, dizajn, pomoc, fokus: apsorberi low mid, hvala! | johnjogurt | Dizajn i konstrukcija studija | 7 | 29-10-2009 07:26 PM |
Color's Control room - sredjivanje prostora | Color | Dizajn i konstrukcija studija | 99 | 05-10-2008 02:16 PM |
kamena stijena u control room-u? | alhoholicar | Dizajn i konstrukcija studija | 24 | 26-03-2007 01:29 AM |