|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Probaj sa teamviewerom to ti je mo?da najjednostavnija varijanta,ga?a? ga preko neta i radi? na njemu kao na svom lap topu,u firmi u kojoj radim programeri tako odr?avaju ma?ine na daljinu.Dodu?e mi imamo monitor ne znam kako bi i?lo bez njega, sigurno bi ti trebao jedan da izvr?i? pode?avanja
Last edited by disco violence; 25-03-2011 at 07:31 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
+1 Remote Desktop Connection, sistemski u Windows-u.
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
sve te kombinacije (Teamviewer itd) su komplikovane za zive svirke po nasim prostorima....
ili sve na laptop ili nista...samo se smaras vise...a da li ti STVARNO treba i sva briga koja ide uz to??
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Prosto i jednostavno ...
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Jeste komplikacija, ali i laptop zahteva zvucnu kartu koja opet mora negde da se smesti..... Ovako mi je sve u racku, i zvucna i PC...... pogotovo sto tada mogu da koristim i reverb sa PCja (PCM npr), koji je puno bolji od jjwftinih hardw reverba.... Imam 6 Auxa na mixeti, podesim to i milina ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Moderator
|
![]() Quote:
pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
nije on extra, on ide te ide...... za drugu namenu, treba mi nekad i net, a ta rack makina bi svakako bila bez neta
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Dokle ide ljudska glupost ??? | mikac | Razno | 85 | 25-10-2009 07:29 PM |
Ej, koja ovo beshe glupost? | Arthur | Audio Software | 11 | 24-08-2007 03:05 AM |
Glupost godine | Don Solaris | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 20 | 17-08-2007 08:39 AM |
e pa gospodo, bit ce da je ipak novi Nord Lead na pomolu.. | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 13 | 03-06-2007 10:00 PM |
glupost do zla boga | alavuk | Audio Software | 8 | 27-09-2006 05:05 PM |