|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Što se tiče cinizma, dobronamerni ljudi nikad nemaju potrebu za njim, pa makar komunicirali sa najglupljim šupcima.
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Da li je neko od vas preslusao snimke koje Tex okacio u kojima je on svirao bubnjeve i ucestvovao u produkciji?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Naravno, onaj OZ zvuči savršeno. Možemo očekivati da će uz mogućnost samostalnog rada u svom studiju tex i ostali uraditi vrhunske stvari.
And in the end, the love you take is equal to the love you make. Last edited by Znak; 23-03-2011 at 09:11 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Pa to pricam, zasto suditi coveku za nesto sto hoce da uradi sam kad ocigledno zna kakav zvuk trazi, jer ono sto je okacio zvuci dobro, ako to zna, onda ce ga mic po mic naci, mada verujem da mu nece trebati mic po mic, nego samo da se upozna sa mogucnostima opreme i prostorije...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]()
Ne vidim da ga neko osudjuje...vidim samo da su mu ljudi koji su jos davno sve to probali rekli da se ne zamlacuje.Ne treba to licno da shvata...i mada svi za sebe mislimo da smo najpametniji,najjjsluhisti i ostale gluposti....treba nekada nekome nesto i poverovati.
Znam i ja sta je dobra gibanica,al ne znam da je umesim ![]() Pa nije on to radio....Kaze covek sam da je bio "koproducent",to moze da znaci i svasta i nista. Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ti si verovatno pogre?no shvatio da ja imam nameru da te ubeđujem ili da ne?to dokazujem. Jednostavno poku?avam da uradim ne?to za ?ta su ?anse minimalne da uspe. Voleo bih da umesto sa mojom opremom i oskudnim znanjem to radim u saradnji s tobom ili nekim drugim stručnjakom, u dobrom studiju, ali po?to je to nemoguće (iz mnogo razloga) radim ovako kako mogu. Snimio sam bubnjeve za nekoliko pesama, neverovatno ali istinito.
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Tex viler zna ?ta ga čeka. Ima sasvim solidno iskustvo u sviranju, snimanju i miksanju. Ovde čim neko pita "koji su mikrofoni dobri za OH" svi pođu od toga da čovek nije nikad ni video ni bubnjeve ni mikrofone, bez obzira ?to je kao primer svog rada postavio odlično urađene snimke. Ja ne bih u ovoj fazi rada da ?aljem svoje snimke bubnjeva, jer ako valjaju to će se ignorisati (kao texov OZ u ovom slučaju), a ako ne valjaju - kao ?to ne valjaju, naravno - onda krene masovno ubeđivanje da od cele stvari treba ?to pre odustati.
![]() |
![]() |
#10 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
http://www.rumski.com/forum/showthre...620#post302620
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Snimanje bubnjeva - molim pomoć i savjete | sira | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 31 | 07-05-2011 01:18 AM |
Snimanje bubnjeva | awacs | Dejan Vučković | 39 | 21-12-2009 03:33 AM |
Mikrofoni za snimanje gitare | Milanche_show | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 35 | 06-09-2008 11:51 PM |
mikrofoni za snimanje bubnja | STUDIOTON | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 01-08-2007 09:55 AM |