|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
pa meni se cinio glup komentar zato jer sinewave nije nikakav suludi laboratorijski eksperiment nego najnormalnija repeticija zvucnog vala, u ovom slucaju na niskoj frekvenciji...i ljudi ne rade "cuvene testove" s sinewaveovima, 909 i 808 neg ih prakticno koriste i tu su i zamijetili probleme i "iza?li" na forume....smijesno mi je bilo da kazes da su monitori za slusanje muzike, dok je za mene i sinewave ton na 60 herca muzika i muzički element...vjerojatno imamo drugacije poimanje obima pojma muzika...
i ne znam zasto opet vodimo ovu diskusiju nakon cijelog ovog threada, da je sve u redu vjeruj mi da se adam ne bi cimao i kupio zvucnike iz hrvatske i srbije, slao za njemacku, retrofito i slao nazad O SVOM TROSKU. i bez brige ti budi, ja sam uzeo adame svjesno i znajuci za i slusajuci port noise na njima prije kupovine, i to kao sjajan kompromis izmedju ulozenog i dobivenog. ne znam sad sta si me napo odma da sta "experimentiram" samo sam napisao da i moji imaju isti port noise problem u sto sam se htio uvjerit. kako da inace znam dal da ih dam retro fitat il ne? ![]() ako je tebi normalno da na 15% volumena monitora jedan raspon freqvencija u njegovom reproduktivnom spektru proizvodi nepriorodnu distorziju, onda oke. meni fakat nije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Samo da napomenem, meni je na levom zvucniku port noise intezivniji. Znaci kako pojacavam prvo se javi na levom onda pojacavam jos, e tek onda i na desnom. cisto for the record
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
heh...bas na jutjubu gledo review nekog novog vst-a i lik pocne baseve previewat a meni prdi prdi prdiiiiii.... pa nek mi neko kaze da je to normalno i da je monitor za "slusat i radit muziku"
![]() mislio sam cekat da se nekome vratie monitori s 'fitinga pa da ih rivjua, ali sto ih vise prakticno koristim za svrhu koju sam ih i kupio (pravljenje glazbe, e sad...jel smijem to radit na adamima ili su i oni samo za slusanje glazbe??? ![]() od ponedjeljka krece operacija retrofitting |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Ja suvi?e čuvam svoje u?i a i čuvam se kom?iluka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
mislim da to jos nitko pouzdano ne zna...kad stignu prvi primjerci nazad cemo saznat
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Internet moze biti i jedna odvratna stvar koja nam oduzima vreme koje zapravo nemamo...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
vrijeme je iluzija stvorena da nas drzi u osjecaju nepredvidljivosti
![]() ![]() a brat bratu...kolko i uzme tolko i u?para |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koliko vam zapravo treba talenta za RnB ? | ugljesa | Produkcija Hip-Hop/RnB Muzike | 10 | 11-05-2010 08:09 PM |
Lexicon MX serija | akordeonista | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 02-08-2009 12:24 AM |
Sta zapravo podrazumeva posao muzickog urednika na televiziji? | sadux | Razno | 10 | 18-03-2006 11:49 PM |