|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Kod mene su stvari krenule s mrtve točke...
Moram napomenut da sam početnik i mislim da će ovo bit i više nego dovljno za prvi studio. Kasnije ako stvari krenu bit će to odlična soba za vježbanje (sviram bas gitaru) Prvo smo napravili panele za ogradit pjevača ili svirača. 5 komada 60 cm širine, 15 cm debljine i 140 visine plus noge 10-70cm. ![]() ![]() ![]() Još nije sve gotovo al glavni dio je tu. Nakon toga krenula je izrada superchounkova. ![]() ![]() Zbog ograničenja prostora prednje (oko prozora) i na stropu radim od 50X 50 trokuta a na zadnjem zidu 70X70. Za sad smo postavili konstrukciju i dijelomično napunili. ![]() ![]() ![]() ![]() Skoro je gotov i mobilni SC na kotačima koji dolazi na vrata. ![]() ![]() ![]() Vuna koju koristim je Tervol tp 5cm. Za sad je to to. Radovi se nastavljaju. Prijedlozi i kritike slobodno.... Last edited by seba04; 02-02-2011 at 10:43 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|