|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Po mom skromnom obrazovanju i misljenju DaBear ima i jedno i drugo. Mislim... covek je izneo neki STAV (vrlo jasno, ko ne vidi nek procita jos jednom)... iza koga stoji od kad znam da ista pise na ovom Forumu... znaci njegov je, nije ga cak ni menjao... samo je on u stanju da ovako sastavi pricu.... znaci i originalan je. Da budem iskren, volim da procitam sta napise jer je iskreniji od mnogih koji pisu na forumu. To sto se ti ne slazes sa njegovim stavom ti ne daje pravo da mu proglasavas stav nistavnim (nepostojecim) ili mozda neoriginalnim (i dalje ne razumem dilemu iz prvog pitanja). Takodje, poznajuci ga licno onoliko malo koliko ga znam... sumnjam da ima i da ce ikada dobiti jedan jedini objektivan razlog, da svoj stav promeni i modifikuje tako da se ti slozis s njim po ovom pitanju. ![]() Nemoj pogresno da shvatis, Braco, ali kritika koju si napisao nema preteranog smisla ni osnova. Forum sluzi da iznosimo neke (svoje) stavove... a ne da kritikujemo druge kako ih nemaju... a imaju ih (veliki su "k'o vrata") pozdrav bogi
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|