|
Analogija Sekcija posvećena vintage soundu: traka, lampe, trafoi, govedina, trofazna struja, mast :-) |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
banned
|
![]()
![]() |
#2 | |
Moderator
|
![]()
Citao sam ovo vec,znam, do yaya stvar, ali i kosta neke fine novce...
Quote:
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 02-02-2011 at 02:56 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Koliko god volim traku i analognu opremu, ovaj clasp je precenjeno sranje. mislim da bas i ne razumem poentu tog uredjaja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Meni se ovo sviđa Dzoni PFC. Ovo nije za svakoga ali..... O cijeni ne bih jer ono što je nekome skupo je nekome drugome jeftino. Ali pazi ovo. Ako imaš trakaš a stoji ti u podrumu jer ti se ne da maltretirati sa syncom, alingmentom, transferom u PT, tape kontrolama, monitoringom sa repro glave itd (a takvih je većina) onda je ovo vrlo elegantno riješenje. Ima i dobrih fora kao npr. možeš snimiti svaki kanal na različitoj brzini . Moguće je složiti sistem koji će to sve napraviti ali sa nekoliko različitih uređaja i procesa o kojima moraš voditi računa. Poanta je da je ovo jednostavno i u jednom uređaju. Mogli su ljudi kupiti svoje servere i software itd za slanje sessiona, pa nisu nego su kupili Digi Delivery,drag and drop, zaštićeno, meni poslali aplikaciju da si instaliram, link i gotovo. Tako je i sa ovim. Za profiće koji imaju trakaše i žele ih koristiti ovo je elegantno riješenje. A i za ponovno oživljavanje snimanja na traku. Jer budimo realni, NIŠTA ne zvuči tako dobro kao traka. Ljudi provode sate i dane u miksu da bi probali kompenzirati gubitak zvuka trake. Međutim...... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
EP-34 Tape Echo plug-in for UAD-2 | HeatMan | DSP forum | 4 | 24-09-2010 06:35 PM |
HUMAN - ENDLESS HOPE / 2010 - prvi album - moj bend | supersonic | Promocija radova | 6 | 09-05-2010 06:32 PM |
ARC System (Advanced Room Correction System) | disco violence | Audio Software | 4 | 06-12-2009 12:40 AM |
MR816 CSX - Advanced Integration DSP Studio | Maiv | Computer Hardware | 4 | 05-09-2008 03:41 PM |
tape saturation plug in? | HeatMan | Audio Software | 10 | 21-04-2008 01:13 AM |