|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#27 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Meni nije jasna tvoja uloga moderatora kojeg smeta moje pisanje protiv piratstva na forumu koji ima Pravilnik o pirateriji kao sticky temu. Vidiš, meni to nije jasno. Ono što mi je jasno je da se za svaki moj 1 post protiv piratstva ovdje napisalo 5 postova za. I onda mi je više nego smiješno čitati kako se ovdje ljudi žale i plaču kako im SOKOJ ne isplaćuje autorska prava. Pa ne bi vam ni ja isplaćivao. Što se tiče tih tvojih kolega koji dijele svoje albume, ne znam zašto misliš da bih ja to nazvao krađom. Oni imaju pravo dijeliti svoje intelektualno vlasništvo besplatno ako tako žele, to je njihovo pravo i ja to pozdravljam. Mislim da se tu najbolje može primjeniti ona stara narodna: Koliko para , toliko muzike ![]() Last edited by Surfer; 24-01-2011 at 11:37 PM. |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
UAD NEWS za njihovog FB | voomighty | DSP forum | 3 | 18-01-2010 11:24 AM |
Apogee again in news | dejankuki | Computer Hardware | 0 | 04-03-2009 04:21 PM |