|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#27 | ||
Superoperater
|
![]()
Pisanje postova na kompjuteru ponekad moze da ode u nezeljenom pravcu. Na primer ja zelim nesto da kazem, ali citalac shvati to na svoj nacin, obrati paznju na nesto napisano usput... Citava ova tema je tako nastala. Npr - eto to za analognu traku. Pojma nisam imao zasto je to citirana recenica
![]() ![]() Quote:
![]() Softver pruza komociju u radu, ali i on ima svoje nedostatke. Ume on da pucka i krcka i te kako... Quote:
![]() Sto se te nove opreme tice - dobili smo par Technics profi CD plejera (stvarno su dobri, citaju sve) Rad sa njima je pesma - u odnosu na trake koje se pocepaju kad se premotava sa pogresnim rolnama i prebrzo, pa kad ispadnu i rasture se 5 min pre pocetka predstave, pa trazenje obelezenih numera na njima (znam da postoje magnetofoni koji nisu tako "glupi", tj ne kidaju trake i sl...) A za kvalitet zvuka - diskutabilno. 44100Khz na 16bita protiv ostarele opreme koja je odsluzila svoje. Mozda bi i vredelo muke da je ta analogna oprema novija i ocuvanija. Inace sva ta stara analogna oprema menja svojstva vremenom i treba je odrzavati inace ne vredi mnogo... Jos jednom se izvinjavam ako sam bio malo melodramatican ![]() ![]() A sto se tice topica - ja sam vec rekao da se slazem sa bogijem, mada je ostalo otvoreno ono pitanje o zaposljavanju u studiju... Ako neko ima nesto pametno da kaze ili doda - nek navali.
Mutna slika i mutan ton - ljubitelje filma muči on.. Last edited by psionic; 23-01-2011 at 04:20 AM. |
||
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sve semplovi, neki loop i nijedna sprava... | Mogli | Promocija radova | 0 | 03-01-2011 12:34 PM |
Da li postoji ovakva sprava? | Mrav | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 2 | 06-04-2010 01:13 AM |
Koja je ovo sprava? | fischek | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 9 | 29-08-2007 11:02 PM |
Mastering sprava | Color | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 15 | 21-10-2006 06:50 PM |
Nova strava sprava iz PreSonusa | Tiki the Boyler | Computer Hardware | 2 | 31-01-2006 08:58 AM |