|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#18 | ||
Superoperater
|
![]() Quote:
Quote:
Pre nego sto mi ponovo das diagnozu, pregledaj malo postove unazad, pokusaj da sa distance vidis sta se desilo, ako vec hoces da ucestvujes. Ovde je ceo ovaj thread sa mojim postom na 1. mestu napravljen od strane Bogija. Nisam ja hteo da zapocinjem uopste ovakvu raspravu. Samo sam spomenuo da ne volim da neko ko ne poznaje ET, govori o nacinu rada sprava - i prokomentarisao da bi to mozda trebalo da se uci u skolama zvuka tipa SAE (nisam cak ni napao direktno na SAE) u jednoj sasvim desetoj temi. Onda je bogi izneo njegove stavove, sa kojima sam se posle par postova slozio, ajde ok. Medjutim ceo topik je prenesen ovde, dato mu je ime i doslo je jos ljudi da o tome diskutuje jer su videli novu temu - koju ja nisam imao nameru da zapocinjem jer je glupa i nema nikakve svrhe da se o tome polemise! Zatim je tu dosao i Big Bockie kojeg sam predhodno iznervirao saleci se na racun hardvera kako ne radi kao softver jer softver ne bruji i ne krcka (svako normalan bi shvatio da se radi o sali, jos sam i smajlija stavio) Nekakvo provociranje i prozivanje se nastavilo daleko posle mog prihvatanja bogijevog stava, pri tome ne znam sta ga je izazivalo. Citirajuci delove neke recenice, vadeci iz konteksta i tako dalje. Cenim Bogija jer definitivno poseduje znanje koje vredi postovanja, ali ovde se ne radi ni o znanju ni o bilo cemu drugom, vec - ne znam ni sam - odgovorite vi meni ? Zar sam tom, toliko puta citiranom recenicom koju sam izrekao toliko povredio neka osecanja ? Nemam nameru da se nesto sad prepucavam, ako nisam po volji - znate sta vam je ciniti, ja bi isto banovao sa svog foruma trollove i spamere. Molim vas da malo iskulirate citavu pricu, pokusate da sagledate ovo iz mog ugla i najzad - skinete citav ovaj thread jer je besmislen. A ja cu ubuduce paziti sa kime nastavljam da razgovaram.
Mutna slika i mutan ton - ljubitelje filma muči on.. Last edited by psionic; 22-01-2011 at 02:19 PM. |
||
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sve semplovi, neki loop i nijedna sprava... | Mogli | Promocija radova | 0 | 03-01-2011 12:34 PM |
Da li postoji ovakva sprava? | Mrav | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 2 | 06-04-2010 01:13 AM |
Koja je ovo sprava? | fischek | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 9 | 29-08-2007 11:02 PM |
Mastering sprava | Color | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 15 | 21-10-2006 06:50 PM |
Nova strava sprava iz PreSonusa | Tiki the Boyler | Computer Hardware | 2 | 31-01-2006 08:58 AM |