|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
mod?rateur analogue
|
![]()
da, nisam vidio da su funte..
mene isto od novih sprava uglavnom privlače modulari.. nešto iz Eurorack formata gotov, i puno toga interesantnog na DIY planu iz motm i moog formata.. X-series Macbeth, ali je skup u vražju kevu.. zatim od ovih manje skupih Oakley oscilator odlično zvuči, ima filtere koji dobro imitiraju generaciju cem3340 i sl. (oakley Cota), ms-20 (yourneyman), sad će izaći i diode ladder ala 303, zatim EMS i ARP clone of STG.. ali svi imaju tu "modernu2 kompnentu, mislim, nisu potpuno točni klonovi - mozda ti to igra.. takodjer, veliki Wiard Malekko euro rack modular sam probao .. možda se tebi to svidi - moderno je, čisto i "reže".. a prilično fleksibilno. sulude mogućnosti. i ni traga vintage karakteru. Cwejman meni zvuči potpuno mrtvo i klinično... pogotovo za te (nečuvene) pare koje traže. jedino što mi je napeton od njih je njihov rack sa napajanjem, i onaj cijeli sintesajzer u jednom modulu.. zaboravio sam ime.. onaj tvoj plan b oscillator mi se jako svidjao... šteta da je taj tip (peter grenader) otišao u k.. PS od Oddya se vrlo lako napravi potpuno modularan sint.. hrpa patch pointova, i par attenuatora... začas stigneš i prestigneš , recimo, mogućnosti jednog arp2600.. razmisljao sam nabaviti axxe ili dva i modularizirati ih i staviti u rack bez klavijature. al trenutno to radim na 2 stara SEMa koja sam kupio. uz minimooga najveći sound koji imam (možda i veći).. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Roland D-50 demo | fischek | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 22 | 11-11-2011 10:19 AM |
Concrete Sun demo | Epidemic | Promocija radova | 2 | 03-04-2010 04:24 PM |
demo za tc md3 | goga | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 11-11-2008 12:12 AM |
demo | SandRob | Promocija radova | 54 | 09-04-2005 05:31 PM |