| 
 | |||||||
| Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  | 
|  16-01-2011, 02:47 PM | #1 | 
| Pro Member Join Date: Oct 2008 Location: Belgrade 
				 |  Re: Izdavanje studijske opreme. 

^Ovde i da napravis neki dogovor stajali bi ti iznad glave.   Tako da od testiranja preampa, mikrofona i ostale opreme nema ni govora. | 
|   |   | 
|  16-01-2011, 02:59 PM | #2 | 
| VIP Member Join Date: Nov 2003 Location: Podgorica, BG 

Razmisljali smo da uradimo nesto takvo, da moze da se renta oprema iz studija, ali postoji nekoliko problema... Prvo, ako izdamo nesto nekome koga ne poznajemo, mora da postoje garancije da sprava nece nestati...dalje, poslije nekog vremena, pojavice se troskovi amortizacije i servisa, sto je opet prilicno komplikovano u Srbiji...itd, itd. Ne mora da znaci da to necemo poceti da radimo, ali zasad se rentanje uglavnom svodilo na iznajmljivanje ljudima koje poznajemo. | 
|   |   | 
|  16-01-2011, 03:14 PM | #3 | 
| SuperModerator Join Date: Aug 2004 Location: Novi Sad 

upravo to. Mada koliko znam, Berar iz NS renta outboard. Nema ga nesto mnogo, ali ima recimo Avalon 737, 747, DBX 160SL, Lex 70, 91, Eventide dsp4500... moze na dan, nedeljno... ne znam ko jos drugi nesto slicno radi ako uopste radi (osim ovih varijanti koje je Dejo naveo). | 
|   |   | 
|  17-01-2011, 02:02 AM | #4 | 
| Pro Member Join Date: Jul 2006 Location: Bgd 

E pa hvala na informacijama ljudi. @ dvuckovic Pa ako uzmete neki ok depozit i podatke, mislim da nece biti problema... Mislim da cje to biti super potez... @Bitch Hvala za info,pozvacju da vidim shta ima i koliko je... | 
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| Samogradnja studijske ezoterije | FrankoPanko | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 246 | 20-02-2015 03:41 PM | 
| Izdavanje | Domestos | Promocija radova | 11 | 07-10-2007 02:12 AM | 
| izdavanje? | Eyes | Promocija radova | 21 | 03-09-2007 01:14 AM |