|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Senior Member
|
![]()
Pa koliko ja znam (a kopao sam poprilično puno po Voxovoj povijesti, pogotovo kad sam se odlučio na gradnju AC30 klona) na Revolveru su kori?teni lampa?ki Voxevi, uz mogučnost da je ne?to snimano i na hibridni Vox 7120, koji je imao lampe u izlazu, a preamp tranzistorac, super beatle tranzistorci su se počeli koristit tek nakon revolvera, kako sam uspio iskopati, od augusta 1966, a tad je već Revolver bio objavljen?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Member
|
![]()
Čini mi se da si u pravu (onako iz glave koliko se sjećam). Mislim da su full tranzistorci počeli negdje sa Sgt. Pepperom, a MMT sigurno. Ja sam samo usporedio zvuk na She Said sa Conquerorom
![]() Mislim da su gotovo sigurno snimali sa Voxom 7120 na Revolveru, pa od tuda i malo tranzistorskog zvuka! |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Member
|
![]()
Nema gre?ke.Uzimaj
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
mo?e i u novom threadu, ili ovdje ako nije prevelik offtopic ![]() kako napreduju radovi? fotke? sheme?
![]() |
![]() |
#35 |
MAO
|
![]()
Stigao mi pre par dana AC15C1 (GreenBack). Isprobali smo ga ovako, naštinu, sa Epiphone Les Paul Standard i Fender Telecaster (Japan), i prilično smo oduševljeni. To je to. Najprijatnije mi je iznenađenje što ima neki meni prilično nepoznat zvučni identitet - ne podseća me ni na šta što sam do sad čuo. Jest da sam se ja do sad uglavnom družio sa Marshallima, nešto manje Fenderima i ovim highgain zujalicama Peavey i Mesa, Laney. Ali jako mi je drago što ću za potrebe albuma zbog kojeg sam ga i nabavljao moći da ljudima pružim drugačiji zvučni identitet gitara nego na ranijim pločama.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() odličan izbor!
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |