|
Produkcija Hip-Hop/RnB Muzike Snimanje, produkcija, obrada i aranziranje Hip-Hop/RnB muzike i slicnih pravaca... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]()
roll up wait da minut let me put some kush up in it...
kida pesma,kida spot (jer bolje nisam ocekivao) i da ja sam ona jakna od snoop doga... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Belcima, narocito balkancima/evropljanima se svaka rep pesma svidja. narocito kad je Dre i Snoop na traci.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Ne znam da li se ja tripujem, ne bih da komentarisem pesmu, klasik je, ali sto se samog sound-a tice, imam utisak da nije tako "big" kao sto su stare Dreove "ploche" bile, a narocito ne kao prethodni album s pocetka 2000. ili kad vec beshe ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Senior Member
|
![]()
Mtv white trash hit al ih boli patka, moze im se!
![]() A valjda bi bilo korektno osmekati i album prije svega! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
a mozda je to i nezvanicni kraj loudness war-u , ako se secas the chronic je tad zapoceo (ne svesno) loudness war u hiphop-u vec davne 92-e godine
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Ova pesma je jos "napumpanija" od Chronic-a. Znaci nasao sam na gearslutz-u link ka master verziji pesme, ako se dobro secam nekih -8.5 RMS je cele pesme, sto znaci da je najglasnijim delovima jos glasnija |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
ujeeee ... znam da chronic (originalni cd) uopste nisam mogao da slusam koliko je bio glasan na nekoj normalnoj glasnoci (zamisli!)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||
Pro Member
|
![]()
Bolja od aktuelnih "hitova" jeste ali ne toliko dobra da opravda 5+ godina rada na albumu.
Quote:
Da li si slusao original press izdanje ili digital remastered izdanje? Sve jedno album (original chronic 92) je snimljen skroz analogno tako da malo glasnoce ne skodi. Vecina izdanja iz 90tih nije ni blizu kao sada po pitanju glasnoce. Quote:
http://www.youtube.com/watch?v=BuJDaOVz2qY Audio uopste ne ulazi u CRVENO. zvanicna masterovana verzija ulazi, ali ne toliko kao 99% izdanja iz 20XX godine. Last edited by DzoniPFC; 14-12-2010 at 09:04 AM. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Moderator
|
![]() Quote:
verovatno mislish na 2001, tu je pobedio u loudness ratu, realno. dobosh koji kuca toliko da ne mozesh da se ne shtrecnesh svaki put ako slushash na slushkama |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kako dobiti ovaj efekat vokala ?Akon | ugljesa | Tutorijali | 4 | 06-01-2010 01:29 PM |
Djolo feat. rbs feat sha - beograd | alavuk | Promocija radova | 9 | 21-02-2009 05:41 PM |
AKON i Autotune ! | DaBear | Razno | 21 | 13-02-2009 11:37 AM |
Snoop, Dre i Timbaland | kVu | Razno | 26 | 12-11-2007 08:14 AM |