|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Dobar dan
evo mene opet i vidim se lagano prelaze granice. Ja necu vrjedjati samo znam da cu pokazati sta je naj laksi nacinza nase forumase. A sto se tice jezika cu samo za prijatelje koji moj stil pisanja ne razume. Dati na korekciju da se to sve malo pojednostavi. Ako treba bit ce na engleskom i na njemackom bez korekcije. Pozz denis |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Eto, izvinjavam se na produ?enom offtopicu, ali nemam preveliku gri?u savesti po?to je cela ova tema zapravo veliki offtopic. Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#3 | |
Moderator
|
![]() Quote:
nije meni problem jos jednom pojasniti drugin rjecims. Meni je lakse na ovu themu na njmecaki ali sta cu. ![]() znaci ako se ima pitanja ili ako sam nesto krivo napisao onda slobodno svak smije reci da to ne nemoze svatiti jer sam se krivo izrazijo ili napisao. ovo prije je bilo za moje prijatelje tako da se nemoj naci uvrjedjen.. Pozz Denis |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Malo moje bolesti | shpira | Promocija radova | 23 | 22-05-2011 12:54 PM |
Moje instrumentalne kompozicije | RadoslavZ | Promocija radova | 3 | 23-12-2009 03:37 PM |
Moje prve 6 M3 Kombinacije: | Nedim | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 5 | 17-10-2009 06:58 AM |
Evo nesto moje | Ilija Ilic | Promocija radova | 29 | 23-05-2008 11:23 AM |