|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Ivan Lekic
|
![]()
stize direktno tebi .. u adresi postoji i prazno country .. uspises Serbia SCG .. jedino sto na kraju stoji HR .. ali mislim da je mala sansa da se neko zajebe i posalje u HR a jasno sve pise prethodno ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
U principu - najbolje ga je zaobici ako mozes. To za feedback - najbolje je ako ima vise od 50 ili 100 transakcija (ima puno radnji koje rade preko eBaya),.. Da li si citao komentare koje ljudi postave u feeback sekciji? Tu moze iz jednog ili dva komentara da se nauci / otkrije mnogo...vidis sta je prodao, itd...ako je napravio te komentare nedostupnim, odmah - oprez! itd... ima ih raznih....nije samo ebay...ljudi i na obicnim oglasima prodaju sarenu lazu!
![]() |
![]() |
#13 |
Junior Member
|
![]()
Ljudi,hvala vam puno,mnogo ste mi pomogli. Ako budem dalje imao neka potpitanja u vezi ovoga ili neceg slicnog javljam se ovamo
![]() Pozdravljam vas !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Junior Member
|
![]()
s
Last edited by okavipra; 17-12-2010 at 04:15 PM. Reason: mistake |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Member
|
![]() Quote:
Zna li neko sta se desava? Da li su provalili ovu nasu foru, ili je nesto drugo u pitanju? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Senior Member
|
![]()
`bes zemlju koja Bosne nema!!!
![]() Ja ne znam da li moze biti u pitanju onaj broj koji PayPal salje na tvoj racun koji provjeris u banci i ukucas kad se registrujes! Cini mi se da taj broj istekne nakon nekog vremena! Provjeri! www.myspace.com/slikaiprilikamusika Last edited by Ngino; 04-08-2011 at 09:30 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Administrator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Member
|
![]() Quote:
TO JE TO!!! Promenio sam Registration address (u "My Account" - "eBay addresses") tako da bude ista kao u PayPal ("reg. address") i uspeo sam da izvrsim uplatu bez problema. Za svaki slucaj, kontaktirao sam naknadno prodavca i rekao mu da kao shipping address stavi moju pravu adresu (bez "Bosnia and herzzegovina") puRe, hvala VELIKO na pomoci ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
mali off topik... al ide na rachun priche...
Hilarious eBay Strike Back! http://www.youtube.com/watch?v=1raqBWV9Jcw |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Moderator
|
![]()
Ja sam jucer narucio kod 5 razlicitih sellera razlicite foto opreme. Da vidimo sto kaze nasa carina.
Btw naplatili mi cca 140 kn carine i poreza za dvije maijce iz USA. Bezveze. Nisam mislio da bi gnjavili za tako malu vrijednost... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kupovina preko E Bay..i online kupovina uopste | korenjak | Razno | 10 | 06-12-2011 06:26 PM |
eBay i studijska oprema? | DzoniPFC | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 08-09-2010 12:52 PM |
ARP Odyssey na ebay-u | pleon | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 18 | 15-09-2009 12:46 AM |
Cijene opreme i kupovina preko Net-a | balthazaar | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 3 | 31-03-2008 07:01 PM |
ebay ..... kako to ide ? | Max | Razno | 11 | 05-06-2006 04:39 PM |