|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
ja imam h2, mega zadovoljan, doneo mi drugar
jedini je problem sto na njega ne mozes da budzis dobar eksterni mic, postoje neke fore, ali cini mi se da su ti koji su to radili, zavrsili sa neupotrebljivim ext mic portom. za semplovanje nikad bolji, dobijes dosta dodataka uz njega da ti bude lakse da se snalazis prilikom "poljskog" snimanja. h2 je plastican i lagan i niko sa foruma nece otici sa tobom u krevet jer ga imas, ali mislim da je ipak stamena sprava. svakako je da postoje bolji portabilni snimaci, ali po meni ovom nista ne fali naravno, ako mozes h4n da priustis, uzmi ga, mislim da se isplati. mada je navodno onaj sony vrh cele klase portabilnih snimaca |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kupujem portable absorber/diffuser | Nemania | Kupujem/trazim | 0 | 21-09-2010 11:18 PM |
OP-1 Portable workstation | DaBear | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 0 | 09-08-2010 08:02 PM |
Laptop i asio 24bit problem | shigumicu | Computer Hardware | 8 | 10-12-2009 12:41 AM |
Vinyl recorder... | geckonium | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 6 | 06-07-2009 03:41 PM |