|
Produkcija Hip-Hop/RnB Muzike Snimanje, produkcija, obrada i aranziranje Hip-Hop/RnB muzike i slicnih pravaca... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Zapravo me zanima koji su jo? mogući načini sempliranja osim skidanja sa starih ploča, jer, nemam gramofon..Dali se mo?e nači negdje jo? na netu (u kvaliteti prikladnoj za produkciju) izvor starijih pjesama prikladnih za sempliranje..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Ocito nisi skuzio pitanje, znam ja semplirati, mene sam izvor pjesma zanima, s neta npr. Spreman sam i kupiti online pjesmu ako postoji stranica koja prodaje u wav formatu, stare jazz, soul, funk itd. pjesme..
Na?ao sam i npr. blog gdi lik ripa stare vinly-e al u mp3 kvaliteti, ne u wav.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
ne morash da poznajesh neki muzichki pravac da bi mogao da ga iskoristish.
morash da budesh ljubitelj istog ako zelish da ga semplujesh i da to zvuchi dobro.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
E sad, sedi pa rachunaj... Ako te zanima jazz, mislim da chak ni Jango Reinhardt nije jos uvek "free", treba jos vremena da prodje... Nadam se da sam pomogao ![]() A ako te zanima bas gde mozes da kupis odredjeno delo a da te autorska prava ne zanimaju, onda google brate mili pa ces naci ![]() ![]() Last edited by silicon science; 08-11-2010 at 07:27 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
u sv sl u srbiji ce te ganjati samo za domace izvodjache. ako je to u pitanju, ne cimaj se oko toga.. bar ne josh uvek.. kroz koju godinu mozda...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
SuperModerator
|
![]() Quote:
![]() tako da, samo pazljivo. Nikad nije tesko okrenuti Sokoj, Zamp ili sl. i raspitati se ![]() pozZ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]()
Svi ga pogrešno kapirate
![]() Čovjek oće da sempluje wav...a ne mp3-ke koje se mogu naći na internetu...u tome je kvaka...a, ja bih dodao da je to jedini način ako oće nešto da sempluje ![]() ![]() Last edited by balthazaar; 11-11-2010 at 01:21 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Al ?to se tiće prava na pjesmu, ?to je meni cura s kojom radim glazbu rekla kada smo pricali o tome: "Kako bi se ti osječao da tebi netko ukrade?" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
E pa kad smo vec kod jazza... | Maiv | Promocija radova | 4 | 20-02-2009 02:45 PM |