|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Organizujte se pa otvorite neki račun i neka svaki član uplati OBAVEZNO 1000 (ČLANARINA NAMENSKA) dinara pa sa tim parama mo?ete godi?nje platiti deset ?kolarina na SAE nekim članovima foruma, imate bezbroj mogućnosti i kombinacija kako da nekome pomognete. Nije valjda da kad god se pomenu neke parice svi se stisnu u crnu rupu. Tada bi ovaj forum bio zaista forumčina. razradite ovu temu nekako i pomognite ljudima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
banned
|
![]()
Ideja je zanimljiva, altruisticka, ali se postavlja osnovno pitanje i otvora ujedno najveci problem: kojim to clanovima foruma platiti skolarinu? Siguran sam da bi se naslo mnogo vise kandidata nego sto bi bilo novca. A koji kriterijum moze postaviti jedan forum (odnosno u ovom slucaju njegov vlasnik, jer je on glavni za ovakve stvari) za nekoga od ljudi koji forum samo posecuju, a zeleli bi da studiraju nesto vezano za zvuk?
Ja licno sam misljenja da se ovde vec daje dosta, odnosno, da oni koji znaju nesebicno dele svoje znanje, dokle god to ima smisla. I da ovo ustvari izlazi iz okvira foruma. Forum od studiranja nekih od svojih clanova mozda bi imao koristi na duze staze, ako bi to moglo podici kvalitet rada foruma, ali on nikako ne moze imati koristi od samog studiranja nekoga sa njega. Mislim da stipendiranje trebaju obavljati oni kojima tako nesto moze doneti direktnu korist, a to mogu biti studiji, filmski, muzicki, televizijski, svejedno, svuda gde je ovakav profil ljudi potreban, dakle ljudi osposobljenih za rad na profesinalnoj audio opremi. Oni ovako mogu dobiti ne samo sansu, nego i radno iskustvo. Medjutim, to mozda i nije u njihovom interesu, jer bi ih onda morali platiti vise. Klupko zamrseno... Sve u svemu, siguran sam da bih se lako mogao odreci nekoliko piva da bi neko ko to zasluzuje studirao, ali opet postavljam pitanje sebi i svima drugima, kome?
![]() |
#3 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
a i cemu? I taj neko ce da stuca 2 godine na "tu neku skolu" i opet nema nikakve garancije za posao (a dve godine je stariji).. ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
pfff...
E sad ga pretera! ![]()
![]() |
#5 |
banned
|
![]()
![]() |
#6 |
Administrator
|
![]()
Kejkz je objasnio sustinu, pa da se ja ne ponavljam.
Sta god smo pokusali, dozivjelo je neuspjeh, ali to ne znaci da pokusavati necemo dalje. Ukoliko uskoro dobijemo neku sekciju sa kojom ce se moci bolje prezentovati radovi, mozda cemo moci da organizujemo neku nagradu za najboljeg izvodjaca, a ona tada moze biti i skolovanje na SAE. Last edited by diviner; 25-10-2010 at 11:21 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]() Uh, sad si se provukao za dlaku...! ![]() Ajd , da ne ispadne da trujem thread, ali mi SAE uopste nije delovao kao da im treba pomoc... (kaze thread "pomoc za SAE") A i malo je to... ...razumeo bih da je to neka "nasusna" potreba, ali visoko obrazovanje je samo po sebi luxus, pa jos kad kosta kao 3-4 obrazovanja...
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 25-10-2010 at 12:43 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
Od DaBear-a se dalo očekivati.
Kejkz diplomatski "objasnio stvar" a Diviner "demokratski" podr?ao. A Big??? "Zar i ti sine (Big) Brute". |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
Tačno Big, ništa loše nisi reko, al ne reče ni ništa dobro po moj stav.
p.s. Podmićujem s dva,tri piva ako baš mora. (ako dam gajbu piva, nema za članarinu) |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pomoc! | Dziki | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 07-04-2009 08:38 PM |
Pomoc UAD 1 | paki | DSP forum | 24 | 16-05-2008 03:40 PM |
Pomoc | CDLC | Audio Produkcija - Tehnike | 10 | 16-03-2008 05:47 AM |
Pomoc !!!!!!!!!!!!!! | Steka | Audio Produkcija - Tehnike | 8 | 04-01-2007 08:46 PM |