|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#3 |
SuperModerator
|
![]()
cao vjeko.
moj ti je predlog bas to sto si naveo. imam taj isti model koji si napisao gore (ponovio sam se pre koji mesec) i tu nema greske. Master keyboard (u mom slucaju yamaha s90) Mainstage, MacbookPro i Motu Traveler mk3. Stabilno, prelako za setovanje (kao decija slagalica - neverovatan GUI, ne moze biti prostije i intuitivnije), nema frke. Samo uvek predlazem da kuci krenes da isprobas ceo setup, da li sve radi kako valja. Ja vucem i neke vokodere, i recimo Mainstage prepozna mogucu mikrofoniju, i kaze da smanjis gain na mikrofonu. Predlazem da sve banke nakrkas na interni hard. on je SATA, mani se USB-a, nikad ne znas sta ce da se desi. A ne verujem da ces imati preko 400 giga semplova ![]() ![]() A rudaw, imam ga, sve je OK, probao sam i OSX i sve to radi korektno. Ali prosto, istresao sam se za Mac, jer to stvarno ne pravi frku. windoze oce malo da stucnu, zaplave screen.... ne treba mi to na live-u. A nagledao sam se toga dosta, sto kod muzicara, sto kod svetladzija, DJ-a.... ....mislim da jedino kolega Goran Antovic tera PC na live koncertima bez problema. Da ga ne ureknem ![]() da me neko pogresno ne shvati - moze sigurno i Mac da stucne, moze da i PC laptop ljudima da radi posao. Naravno da radi. Jedino iz iskustva znam da se to mnoogo redje desava na Macu, nista vise. sve najbolje stari pozZ ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mainstage for Windows | kravadinka | Audio Software | 2 | 14-04-2009 09:36 PM |
MacBook Pro? | X-Dreamer | Computer Hardware | 39 | 03-04-2009 07:30 PM |