|
Mastering Tehnike postprodukcije i masteringa... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
poz Gregor
"malo" kasnim sa pronalaskom ove teme ![]() bas sam neki dan sa frendom pricao o tome kako 1605 svi tracks zvuce identicno i salili se kako taj koji im radi mastering ima 1 'umek' preset koji samo klikne kad mu stigne neki track od njih ![]() moje pitanje je, da li label insistira na bas takvom (pricamo o 1605) masteriranju ili ti ostavljaju malo slobode kako ces to uraditi ? daleko od toga da mi se ne svidja kako zvuci, samo kazem da bih njihov track prepoznao 1 medju 100 zbog specificnog masteringa. poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Kad dobijem mikseve za 1605 (ili bilo kog drugog) , slu?am jih kod sebe, ako mi ne?to "ne ?tima" , predla?em ispravke u miksu. Kad zavr?im sa masteringom, uvijek ?aljem master prvo u potvrdu artistu, tek kad je potvrdjen ide do label managera. Inače radim jo? za puno drugih techno labela, i ne radim nikakvu razliku medju niima...tako da si verovatno čuo jo? mnogo drugih traka , koje su masterovane sa istim "presetom".... ![]() Pozdrav, Gregor
" If Pacman affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music." - Kristian Wilson [Nintendo Executive 1989] Earresistible Mastering Website Earresistible Mastering MySpace |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mastering. | Hepek | Mastering | 72 | 12-01-2011 07:30 PM |
Mastering Q | karingalo | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 4 | 02-04-2009 03:56 PM |
Mastering | Eyes | Audio Produkcija - Tehnike | 17 | 28-08-2007 01:47 AM |
mastering | nunuk_t2L | Produkcija Elektronske Muzike | 3 | 10-08-2007 10:59 AM |