Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 30-08-2010, 01:21 AM   #18
MUzzY
Pro Member

MUzzY's Avatar

Default Re: SAE Belgrade

Quote:
Originally Posted by awacs View Post
@MUzzY: Jednu stvar nisam napomenuo, a va?na je - ljudima poput tebe, dakle onima koji su zaista zabrazdili u petljanje sa zvukom (makar on bio uobličen u muziku ) od sveg srca preporučujem SAE. Postoji ogromna razlika između onih kojima je to trip i onih koji su proveli skoro petnaest godina u nekoj vrsti zvučne discipline.

Pozdrav,

Vasa

P.S. ?to se tiče "predavača" i "onih od kojih se krade znanje": ljudi koji dobro obavljaju svoj posao nisu nu?no i dobri pedagozi/predavači. I obratno.

P.P.S. (edit) Nema nikakve svađe, ne?to si utripovao.
Ja se samo nadam da celu organizaciju oko nastave nece "otaljati". Nekako nisam optimista i stvarno se nadam da debelo gresim. Jos ako je to zaista ta cena ... brate. Jos kad natovare da moras da kupis macbook i da platis duplo zbog softwera (opet totalno nerealno jel' software nije toliko skup) bice stvarno veselo.
Joooj, kad ce vise te informacije...

P.S +1. Ovoga sam se nagledao kroz ovih 15 godina muzicke skole mozda i previse. Uglavnom ti koji znaju a ne mogu da ti pokazu to rade zato sto nece da ti pokazu.

P.P.S E, drago mi je da sam se istripovao onda, ziveo!
MUzzY is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules