|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Gde ima da se kupe ovi esi 08 monitori u beogradu, koja prodavnica je u pitanju ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Čika Sloba je i ranije isticao ove monitore kao odlične za tu cijenu.
Ja bi ih rado probao i pazario ali na žalost ni u jednoj prodavnici ih nije bilo. U svakom slučaju, ovi monitori su nešto na šta ću da obratim pažnju. Last edited by Goran B; 27-08-2010 at 08:47 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Izvinjavam se administratorima na duplom postu, do mene je
![]() Ovaj drugi sam izbrisao i stavio ovo izvinjenje. Last edited by Goran B; 27-08-2010 at 08:47 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Bilo sam 3 dana na jednom workshopu i iznenadio sam se koliko dobro sviraju i da slazem se sa postom da neces nikako dobiti bolje ta taj novac..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Ja sam ih maznuo u Playeru na novosadskom autoputu krajem maja za 330e... Sve sto se ovde napisalo je istina, zaista za te pare nema bolji...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Pozdrav! Da li postoji neka prodavnica u Novom Sadu, koja prodaje ove zvucnike?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
koja je razlika izmedju experience i classic ESI 08?
vidim da u specifikacijama kao classic ima malo siri freq range ali osim toga mi se sve cini isto. da li je netko probao na svoje usi razliku ili zna sto god o ovome? te pitanje, kao i drug u postu prije, gdje ima po ex-Yu kupiti ta dva, ili jedan od njih, to jest gdje bi ih se moglo malo cuti prije ke?iranja? tenks! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
da ne otvaram novi thread, tu jedno pitanjce... jako sam se zakurio za ove esi near08 experience, al me zanima sljedeće...dakle ovi esi su cirka 330 evra, a imam priliku kupiti nove krk rp6 g2, iz ducana, za 390 evra.... znam da kazete da su esi najbolju u klasi, al eto, zanima me jesu li ovi monitori u istoj klasi posto cu na krk dobit za nase prilike poprilican popust.
i ako neko moze napisat sta ih je sluso mozda i na A/B dojmove, te za te pare koji bi mi se vise isplatio po njegovom misljenju? napravicu ja test osobno i uzet one koji mi ljepse zvuce, ali eto, da cujem malo u tudja misljenja od ljudi koji su mozda bili u dilemi izmedju ova dva para. thanx ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
sta znam za razliku od tih KRK hi-fi kutija su ESI ipak monitori haha
![]() salim se, ja bih isao na ESI al eto, to je samo moje misljenje.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Tags |
aktivni monitori, esi, near08 |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Esi - nEar08 ili neki drugi monitori za hip hop?? | ugljesa | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 3 | 12-05-2009 01:42 AM |
:: NI najavio KONTAKT EXPERIENCE :: | lesha | Audio Software | 0 | 15-07-2005 06:03 PM |