|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Google sa foruma
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
![]() |
#3 |
SuperModerator
|
![]()
ne lupajte bre, on je direktor
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Hmm... 15 kila...
Da vidim... mmm....lep ram za diplomicu,sa paspartuom i jedno halogeno na nju tamo iznad mixa,ispod sata...mmm... ...ili... ....tascam dm3200,api512,u87,UA1176,,jedno 3 kila Boggy-ju malo da sjebem one basove,dynaudio bm12,ne bih izdrzao bez onog Teac T85,znam da sam lud,jos koji kotur trake da se nadje,neki nadrkan ruDAW... ...ostalo bi i za jedan dobar rostilj...
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
ma sta je to za nas 15 somica...proseca plata u rs je 350e pljus da mi oba roditelja rade pljus da jedemo pomije narednih 2 godine i eto ti diplome...mama ja sam producent!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Ko to prosecno zaradjuje 35 soma?!? Ajde da racunamo kolika je prosecna plata ako se u obzir uzmu samo petocifrene zarade... Koliko je onda prosecna plata,bez debelih partijskih krmaca...?
![]() |
![]() |
#7 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Kako da te neko nauči da miksa?? ?TA da miksa? - simfonijski orkestar, house, free-jazz, rok muziku, nu metal, pop balade, hiphop, psy tarce... ![]() ![]() ![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
racunajte sloveniju + porez .....koji se ne moze dobiti nazad.....
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
E sad ja na miksing gledam ko na slikanje...Imas ljude koji su zavrsili umetnicke akademije a nikakvi slikari nisu, a ima i tzv naivnih slikara koji su odlicni slikari...Verovatno je isti djavo i sa miksanjem, s tim sto neka makar osnovna znanja o audio tehnici i obradi signala moraju da postoje. A gde ces bolje sticanje znanja ako si omladinac nego li na skoli gde imas sve moguce sprave na kojima bi vezbao i strucne ljude iz inostranstva itd koje bi mogo da pitas za savete i tehnike, verovatno za te pare svi izlaze u susret... Poenta mog posta gore je trebalo da bude, da ljudi misle zavrse SAE i gotovo sve znaju, kapiram da SAE verovatno pruza dobre mogucnosti da se audio/miksing inzenjer razvija, ali da je to sve individualno ko ce kakav inzenjer biti. Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
Bravo Jane, svaka ti je na mestu...ja sam S.A.E Audio Engineer, klasa '90 i kladim se da cu napraviti bolji audio zapis na SoundBlaster 16bitnoj kartici od 800 dindzi od pola ovih nasih "naivaca" sa SSL-ima i ostalim gramojzilicama...ha,ha
![]() Salu na stranu, u ono vreme godina je bila oko 18.000DM, ali ne zalim ni dinara, jer smo stekli ogromno teorijsko znanje i "hands on" iskustvo sa najmodernijim tehnologijama u to vreme...toplo preporucujem |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|