|
Live Sound Razmenite iskustva o uredjajima za live sound koji obuhvataju opremu i rad sa zvukom uzivo. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
ima li ko iskustava sa produktima ove firme? Da li je tako dobro u praksi kao na papiru?
![]() |
#2 |
SuperModerator
|
![]()
sad sam bio pre neki dan u Nisu na Jazz festivalu, i bas sam cackao taj njihov sistem. Mogu da kazem da je to odlican sistem! Prvi put kad sam ga cuo (isto u Nisu, pre dve godine) delovao mi je ok, nista posebno, moguce zbog amfiteatra i zato sto je mixer baaas bio daleko od sistema.... ali evo sad, posle nekog vremena, bas je wow
![]() ja mislim da je to neka VHD serija, ili tako nesto.... ti verovatno pitas za manje EX i slicno, za tezge.... to nisam slusao, ali par kolega kaze da to isto radi odlicno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Pa da, taj ex, navodno u konfiguraciji woofer sa 2x12 i gore dve kutije sa po 10kom, radi bez problema 300, 400 ljudi (sad, ne zna se kakvih
![]()
![]() |
#4 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
jedna od prednosti je i portabilnost, jer moze stati na zadnje sediste stojadina npr. imamo ga i mozemo organizovati prezentaciju u Artistu, u klubu bez problema pokriva 400 ljudi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
baci cenu za ex2.2 i ex10
![]()
![]() |
#6 |
Vibrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
najbolje da spakujem svoje RCfe i dodjem do NS na A/B test
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
radimo vec trecu god sa njihovim najvecim sistemom i stvarno su svi prezadovoljni, a ono sto je zajednicko svim korisnicima je cudjenje kako iz tolikog zvucnika izlazi toliko zvuka ....
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
The computer allows you to make mistakes faster than any other invention, with the possible exception of handguns and tequila. ![]() "And he whom you cannot teach to fly, teach to fall faster." ~ Friedrich Nietzsche ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
M-Audio ProFire 610 - FireWire audio interfejs | SumAnuT | Recenzije | 7 | 11-12-2013 11:10 AM |
Kupujem M-Audio Fast Track Pro - 4 x 4 Mobile USB Audio/MIDI Interface with Preamps | alexcarina | Kupujem/trazim | 0 | 31-01-2010 03:12 PM |
M-AUDIO Fast Track Ultra - USB audio interfejs | SumAnuT | Recenzije | 0 | 16-06-2009 06:19 PM |
KRISTAL Audio Engine - jednostavni programcic za audio... | Psydon | Audio Software | 1 | 20-07-2005 10:36 AM |