|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
da da, cubase 5. Hvala mnogo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MAO
|
![]()
u cubase 5 možeš čak i batch export da radiš, ne moraš da exportuješ jedan po jedan kanal, nego selektuješ više kanala ili grupa ili čega god pa ih exportuješ u odvojene fajlove, i to u jednom prolazu. Divna stvar.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Učinio si mi ?ivot lak?im. Hvala na informacijama.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
MAO
|
![]()
nisam ja, nego cubase 5, svima nama
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Member
|
![]() Quote:
neznam dali ja ne? pogre?no radim, ali ne mogu nać načina da mi eksportira mono kanale... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
MAO
|
![]()
mislim da u cubase 5 se negde zaturila ta opcija, znam da ju je ranije bilo. Skoro sam i ja pokušavao pa nisam uspeo
zapravo, mono je moguće exportovati izgleda samo kad nije batch export upaljen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
Opet problem sa sidechain-om. Sve odlično radi, međutim kad ponovo otvorim projekat, Key Input je isključen u TC Native Bundle Compresoru, bass svira, čim uključim Key Input bas prestaje da se čuje.
U čemu grešim? Koji Sidechain Compresor bi mi bio dobra alternativa da probam? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
MAO
|
![]()
nažalost, jako malo iskustva sa sidechainom imam, ono gore je više priča o routingu nego o samom sidechainingu i plugovima za to
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Superoperater
|
![]()
Voxengo Deft Compressor - najbolji soft kompresor koji sam probao, a ima i SideChaining... Malo je slozenije namestiti routing rucno (jer plugin ima neka inovativna resenja za rutovanje signala unutar samog plugina), ali srecom ima presete, pa odaberes SC opciju u rutovanju. Moze primati i mono i stereo signal za SC u zavisnosti od preseta.
BTW, voxengo je izbacio gomilu krajnje dobrih i upotrebljivih plugova...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Reaper sidechain | deluci | Audio Software | 1 | 20-04-2010 07:20 AM |
Sidechain | deluci | Audio Produkcija - Tehnike | 8 | 05-04-2010 05:21 AM |
Sidechain pitanje | Igor | Audio Produkcija - Tehnike | 11 | 24-09-2008 11:45 PM |
Sidechain compressor | kravadinka | Audio Produkcija - Tehnike | 10 | 17-11-2006 11:41 PM |
Sidechain | Shady | Audio Produkcija - Tehnike | 60 | 30-10-2004 04:20 PM |