|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Pro Member
|
![]()
Pa dobro DaBear, ne mora biti, ja gotovo iskljucivo slusam glazbu nastalu u zadnjih par godina pa ipak imam respekt prema nekim starijim imenima koja su nesto znacila.
Postaviti se u ono vrijeme i reci da su Doorsi imali osrednje pjesme (kao kolega Google) je izvan svake pameti. Bilo je i tada ohoho osrednjih bendova ali Doorsi nisu medju njima... |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#43 |
Pro Member
|
![]()
^^
starac Focho od stotinu lijeta ![]()
![]() |
#44 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
A Dorsi uop?te nisu daleka pro?lost, to nije čak ni Bah, jer velikim delima vreme ni?ta ne oduzima. Zamisli da ljudi prestanu da čitaju Odiseju jer je Homer omatorio! Uostalom, kriza u muzici je trenutna i samo je pitanje vremena kad će se pojaviti novi veliki umetnici čije će se pesme slu?ati zajedno sa Dorsima i za sto godina, kad ovo ?to sad u trendu bude uveliko zaboravljeno i zakopano.
![]() |
![]() |
#45 | ||||
Banned
|
![]() Quote:
Ima i ja respekt, ali resekt je jedno, a realna muzicka vrednost nesto sasvim drugo. Dors je bio znacajan bend, ali to ne menja cinjenicu da su im pesme osrednje, a da Morison uopste nije pevac. Quote:
Quote:
Kao nasup, Morison je bio atrakcija, pogotovo za adolescente. Ali kada se sve to stavi na notni papir- ima vrlo malo, meni njihov scenski nastup ne znaci NISTA, kao ni bezvezna prica oko njih... Tu slabo ima muzike. Onaj koji se na tu pricu/nastup lozi, on nije zainteresovan za muziku. To je ocigledno. Ne bitnio je vreme, bitno je sta tu ostane kad se sve to stavi na notni papir. Od Dorsa ima 2-3 teme. To je njihov doprinos muzici. Sve ostalo je njihov doprinos sou biznisu, u cemu nema razlike izmedju tebe i onoga sto ti se nesvidja. Ti volis sou biznis, nastup i suplju pricu od pre 20 godina, dok drugi vole sou biznis, nastuo i suplju pricu od pre 5 godina. To je jedno isto, u drugacijoj formi. Bah i Dorsi? Quote:
Sou biznis i umetnost, ne biti isto. Last edited by google; 15-08-2010 at 10:38 AM. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Pro Member
|
![]()
Da li ovo znači da si ti ne?to od njihovih melodija stvarno "stavljao na notni papir"? Ne bih rekao, jer da si to uradio sigurno ne bi imao ovakvo kranje povr?no viđenje Dorsa. Rado bih raspravljao o njima sa nekim ko iole poznaje ono ?to su radili, ali u ovom slučaju vidim da stvarno nema svrhe.
![]() |
#47 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Tako da toplo savetujem mlade chlanove da njegove savete uzmu sa veeelikom rezervom ![]() ![]() ![]() Last edited by silicon science; 15-08-2010 at 12:27 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#49 | ||
Banned
|
![]() Quote:
To je sou biznis gde frontmeni obicno glume budalu, da bi se sve to bolje prodalo, dok je muzika vrlo sporedna u svemu tome, a najcesce je uopste nema. Quote:
Gitarista je na momente imaso vrlo los ton, i vrlo bezvezne improvizacije, klavijaturista je uvek bio solidan. Bubnjar im je verovatno najbolji svirac u bendu, dok Morison uopste nije pevac. Zasto ti je tesko shvatiti da je u pitanju obican sou biznis koji nema nikakvih dodirnih tacaka sa muzikom? Nisi valjda mislio da su u pitanju umetnici? To je isto kao kad kazes da dj ne svira i da nije umetnik vec covek iz sou biznisa, isto kao i razni ekstrmni pravci sou biznisa, ded metal, hard core i sl. Odmah se svi uvrede... Last edited by google; 15-08-2010 at 12:58 PM. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |||||
Banned
|
![]() Quote:
Isto kao i tvrdnja da dj nije muzicar i sl. Nije mi jasno zasto ti je to iritantno? Da nisi i ti umetnik koji svira na gramofonu i slaze lupove? ![]() Quote:
Quote:
Quote:
Obicno se tada sluzi projekcijama, ako znas sta je to, posto imas znanje za razliku od mene. Koji si faklutet zavrsio? Quote:
Stavicu potpis, da te ne bih rasplakao, ok? Last edited by google; 15-08-2010 at 01:32 PM. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|