|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Ima jo? petnaestak dana dok se ovo ne zavr?i pa bez obzira da li će i koliko biti jo? prijavljenih sa svojom muzikicom, bilo bi lepo da mi pomognete da nagradica ode u prave ruke. Stavite ovde svoje mi?ljenje.
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Ako hoćete da mi malo pomognete,dajte ovde predloge kome bi trebalo da dam nagradicu od ovih desetak gitarista. U sledećih par dana bi trebalo da se definiše to prvo mesto. Ovde ipak ima njih nekoliko koji zaista dobro sviraju i malo je teško odlučiti se.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Ima ovde nekoliko veoma dobrih gitarista, tehnički jačih od ovog talijana ali meni se zaista veoma svidja šta ovaj odsivra. Kod ostalih je pre u nekim momentima više bio cilj da iskažu znanje š umenje gitarske tehnike nego da obrate pažnju da sve to zvuči dobro upakovano sa backing track-om.
No, ovo je moj liči utisak, moram još malo razmisliti o "pobedniku". Last edited by alek019; 05-09-2010 at 08:27 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Ovaj gore talijan (Marco De Cave) je pobednik ovog mojeg youtube 2010 contest-a i nagradica ide u njegove ruke. Da je bilo svirača iz ovih ex-yu krajeva, verovatno bih bio malo pristrasan ali šta da se radi, možda drugi put.
Sve u svemu bilo malo prijavljenih (samo jedanaest) ali dobar deo njih zaista zna veoma dobro da svira. Mislim da je onaj singapurćanin tehnički od svih učesnika najjači i od njega će biti (tačnije rečeno on to već jeste) čudo ako nastavi u gitarskom pravcu. Ipak nekako najviše mi se dopalo kako talijan upakova sve i zato on i dobi nagradu. Uzdravlje. p.s. Ovo je trebalo biti vezano za forumaše na ovaj ili onaj način ali jedina veza ostade kroz naslov ovog topika (možda ga ipak treba promeniti). Last edited by alek019; 07-09-2010 at 05:59 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Brms 2010 | alek019 | Promocija radova | 8 | 15-04-2010 03:53 PM |
Alavux - Beyond 2010 AD teasers | alavuk | Produkcija Elektronske Muzike | 8 | 13-03-2010 08:57 PM |
Guitar Art Expo 2010 | lesha | Razno | 3 | 12-02-2010 02:41 AM |
Kurzweil NAMM 2010 | Goran B | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 4 | 02-02-2010 05:26 PM |