|
Audio Produkcija - Osnove ?elite da naučite osnove audio produkcije, postavite neko pitanje vezano za osnove, početnik ste, i ne razumete neke od pojmova ovo je pravo mesto za Vas. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Alo, ljudi! O čemu razgovarate??? Aj' da predlo?im: skinite taj wav i pustite ga u loop. Isključite VGA monitor i uti?ajte zvuk. I posle 10 minuta pojačajte zvučnike, pa pogađajte na koju ste verziju naleteli i onda uključite VGA pa vidite da li ste potrefili. Pa onda sve ispočetka i tako petnaestak - dvadeset puta. Pa sami procenite koliko ste puta pogodili.
Mo?da ovaj predlog izgleda kao predlog za gubljenje vremena i ne morate da mi verujete na reč, ali nije skupo (jeftinije je od kupovine SSL-a i onih 70-tak CLA-ovih kompresora), a mo?e da bude i korisno. Pozdrav, Vasa
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() U ?ivotu nisam čuo gluplji primer - različite pesme koje su miksali različiti ljudi na različit način, od koji jedna pride ima programiran bubanj (Girlfriend=Addictive Drums). Mislim, kakva budala?tina. Pa i da su dva ?iva bubnja ili dva programminga opet ne bi bilo isto, makar zato ?to su dve pesme u pitanju. A ja se sve lo?io pa poredio Girlfriend vs. Girlfriend i Contagious vs. Contagious ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BTW, Contagious nije miksao CLA (kao ?to pi?e na http://homerecordingbootcamp.com/lessons/avril/) nego TLA, al' to nije bitno. Bitno je to da se na osnovu dva primera koji nemaju nijednu zajedničku tačku (osim izvođača na čijem se albumu nalaze) ne mo?e doneti nikakav relevantan sud. Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Debljina apsorbera | Solozabal | Dizajn i konstrukcija studija | 9 | 02-04-2010 08:20 PM |